Erkek Ceket Modası ve Kombin

Günlük hayatta ve özel hayatta kullandığınız ceketler ile karakterinizi ortaya koyabilirsiniz. Giymiş olduğunuz kıyafetler ve yapmış olduğunuz kombinler sizin iç dünyanızın yansımasına neden olur. Özellikle iş dünyasında bir ortama girildiğinde ilk anlar iş ortamı için son derece önemlidir. İnsanlar üzerinde iyi bir izlenim bırakabilmek için giymiş olduğunuz ceketlerinizi doğru kombinlemeniz gerekiyor. Ortamın uygunluğuna göre ceket tercihlerini değiştirmeniz gerekiyor. Her erkek ceket her ortama uymayabilir. Giymiş olduğunuz ceket gösterişli, kaliteli ve şık bir ceket olabilir anacak ceketiniz ve siz bir bütün içinde olmazsanız göz alıcı olamazsınız. Ceketiniz ile pantolon ve ayakkabılarınız uyum içinde olması gerekiyor. Ancak o zaman bir bütün içerisinde görünebilirsiniz.

Sezonun Öne Çıkan Ceket Modelleri  Nelerdir?

Erkek ceket modasında bu sezon canlı renkler ön plana çıkıyor. Günlük kullanım için renkli ve tek düğmeli ceketler sezonun en çok tercih edilen ceketlerindendir. İş yeri ve ofis ortamı için tek düğmeli ekose ceketlerinizin içine yakalı tişörtler giyebilirsiniz. Ceket modasında ceket ve tişört kombinleri trend olmuş durumdadır. Ceketleri giydiğiniz zaman dilimi çok önemlidir. Elbise dolabınızda gündüz giyim için ayrı gece giyim için ayrı ceketlerinizin olması şarttır. Gece giyilecek ceketler daha ağır ve şık gündüz giyilecek ceketler rahat ve sade olmalıdır. İş yerinde giyilecek olan ceketlerin kumaş kesimli ve ağır kumaşlardan yapılmış olması en uygun olanıdır. Keten ve pamuk kumaştan yapılan ceketler günlük kullanım için önerilir.

Erkek Ceket Giymenin Püf Noktaları Nelerdir?

Özel davetler için iyi bir terzinin elinden çıkmış ve kalıbınıza tam oturan bir kaç ceketiniz mutlaka olmalıdır. Özel dikilen erkek ceket ağırlığı ve havası her zaman farklıdır. Mavi renk ve tonlarında olan ceketler her durumda erkeklerin kurtarıcısı halindedirler. Günlük kullanım için lacivert ve siyah renkli ceketleri seçmeniz sizin enerjinizin düşük görünmesine neden olur. Bu nedenle açık gri tonlarında ki ceketler günlük kullanım için daha iyidir. Günlük ve özel davetlerde yapmış olduğunuz kombinlerinizde ceketinizin ön plana çıkması sizin daha gösterişli görünmenizi sağlar. Özel davetler de çok renkli ceketler giymeniz şık ve gösterişli olmanızı engeller. Davetlerde sadece ceketinizi ön plana çıkararak şıklığı yakalayabilirsiniz.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön