Tişörtlerde Hangi Rengi Seçmeli?

Erkekler için tişörtler yaz giysilerinin vazgeçilmezleri arasındadır. Tişört seçiminde marka ve kalitenin önemi kadar trend renkleri de gardırobunuz da bulundurmalısınız. Klasik renklerin dışındaki renklere de hayatınızda şans vermeniz gerektiğini unutmayın. Bu sezon tamamen serin tutmak amaçlı yaz tişörtlerinin parlak ve çekici olması amaçlanmıştır, bu nedenle tüm gri ve siyahlarınızı gardırobunuza kaldırmanız ve daha parlak tonları ortaya çıkarmanız gerekir.

1) Pas portakalı ve hardal, sezon için gerçekten iyi tonlardır. Her iki renk de erkek tişört haki veya bej renkli çinolarla eşleştirilmelidir. Ayakkabılarınız ise rahat modellerden seçilmiş olmalıdır. Spor ayakkabı tercih edebilirsiniz, ancak sıcakta gerçekten ısınabilir ve rahatsız edici olabilir! Tişörtleriniz sade olabilir çünkü zaten rengi kendi içinde parlaktır. Bu bir randevu planı ise, yakalı bir tişörtü tercih etmelisiniz bu seçim ortam için daha uygun olacaktır.

2) Nane, lacivert veya lacivert tonları ile uyumlu geçecek sezon için çok iyi bir renktir. Üzerinde beyaz baskı veya dakika desenleri olan bir nane tişörtü almalısınız. Bu gerçekten mavi gölgeleri ortaya çıkarır. Yine, yakalı birini tercih edin, çünkü bu kombinasyon arkadaşlarınızla randevular ve günler için mükemmeldir. Ayakkabılarınız siyah mokasen olabilir. Bununla bir saat taktığınızdan emin olun.

3) Cesur ve ilginç baskılara sahip tişörtler bu sezon trend oluyor. Bununla birlikte, bu görünüm karmalık ve iğrenç hale gelmemelidir. Bu tür tişörtleri temel tonlarda veya beyaz, bej ve mavi olarak satın almak doğru bir tercih olacaktır. Bu, kendine güvenen bir görünüm olduğu için modadan hoşlanan erkekler için mutlaka denenmeli. Dikkat çekecek ve kalabalığın geri kalanından sıyrılmanızı sağlayacak bir şey.

Bu görünüm için bej veya lacivert renkli temel tek renkli çinolar tercih etmelisiniz. Ayakkabılarınız mokasen veya spor ayakkabı olabilir. Plaj görünümü olmadığı sürece parmak arası terliklerden kaçının. Ayrıca büyük kadranlı akıllı erkek t-shirt bir saat ve iyi bir çift güneş gözlüğü de görünümü tamamlamak için bir zorunluluktur.

Sonuç olarak yazın en moda giysisi olan tişörtlerde renk önemlidir. Hem görünüm hem serinlik açısından sizi rahatlatacak modellere yönelmelisiniz. Unutmayın tişörtünüz tarzınızdır.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön