Yeni Sezon Büyük Beden Erkek Gömlek Modelleri Nelerdir?

Yeni sezon erkek giyimin en sevilen parçalarından biri gömleklerdir. Geniş kesim şeklinde tasarlanan gömleklerde birbirinden güzel renk ve desenler, büyük beden gömlek kategorisi içerisinde yer almaktadır. Yeni sezon gömlek modellerine göz atmak isteyen kişiler için, çizgili ve etnik desenli gömlekler önerilmektedir.

Etnik desenli büyük beden erkek gömlek modellerinde renk karışımı da birbirinden zıt olarak belirlenmiştir. Etnik desen gömlek modellerinde yaka detayı diğer gömleklere göre daha dik ve geniş şekilde tasarlanarak müşterilere sunulmuştur. Bu tarz gömleklere ilgi duyan ya da etnik bir tarzı olan kişiler için yeni sezon ideal gömlek model önerilerinden biridir.

Etnik Desen Büyük Beden Erkek Gömlek Nasıl Kombinlenir?

Etnik desenli gömlek modelleri oldukça dikkat çekici modellerden biridir. Gömleğin geniş kesim ve renkli desenli olması ile birlikte, kombin oluşturacak kişinin yan parça seçimleri daha sade olmalıdır. Pantolon ve ayakkabı seçimlerinde sade tarza yönelen kişiler için gömlek modeli daha fazla ön plana çıkmaktadır.

Kırmızı ve yeşil renklerde tasarlanan etnik desen büyük beden gömleklerin altına jean kumaş bol paça pantolon seçimi yapılmalıdır. Aynı zamanda spor ayakkabı ya da klasik ayakkabı bu kombinin vazgeçilmez yan parçalarından biridir.

https://www.dufy.com.tr/erkek-buyuk-beden

 

 

Büyük Beden Çizgili Gömlek Modelleri Nelerdir?

Erkek gömlek kategorisi içerisinde yer alan gömlek modellerinden ilki çizgili gömleklerdir. Birbirinden farklı renkler ile tasarlanan bu çizgili gömlekler hem boydan hem de enden çizgiler barındırmaktadır. Geniş kesim olan bu gömlekler dik yaka ve hakim yaka olarak şekillenmiştir. Genellikle mavi üzerine beyaz çizgiler bulunan erkek gömleklerinde zıt renkler de bu sezonun en çarpıcı modellerini ön plana çıkarmaktadır.

Çizgili Gömlek Kombini Nasıl Yapılır?

Klasik bir tarzı olan ve bu tarzdan vazgeçmeyen kişiler için çizgili gömlek ilk seçenekler arasında yer almaktadır. Yeni sezon büyük beden erkek gömlek modellerinden biri olan çizgili gömleklerde mavi ve beyaz uyumu göz kamaştırmaktadır. Siyah, lacivert ve jean kumaşı ile tasarlanan pantolonlar ile mavi renk üzeri beyaz çizgili gömlek kombini oldukça uyumlu bir görünüm yaratmaktadır. Ayakkabı seçimlerinde kişi gideceği yere uygun bir klasik ayakkabı tercih etmektedir.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön