Büyük Beden Bulamamak Artık Problem Değil

Her kişinin vücut yapısı aynı olmayıp bazen sağlık sorunları, bazen genetik bazen de beslenme durumundan dolayı daha büyük bedenleri olabilmektedir. Bu kişiler kıyafet bulurken genellikle sıkıntı yaşamaktadır. Bunun sebebi firmaların belirli kalıplarda ürün üretmesi ve her kişiye ulaşamamasıdır. Bu sıkıntılardan dolayı bu kişileri kaybetmektedir. Ancak büyük bedenlere sahip erkeklerin yanında olan tecrübesi ve kalitesiyle yıllardır erkeklerin alt ve üst tüm giyim ürünlerini üreten dufy bulunmaktadır. Hem mağazalarında hem de kolay ulaşım için internet üzerinde dufy.com.tr sitesinden hizmetlerini sunmaktadır.

Hangi Ürünlerde Büyük Beden Yer Almaktadır?

Hangi bedende olursa olsun her renk, model ve kıyafette erkek büyük beden ürünleri yer almaktadır. Siteden belirleyeceğiniz kategorilere göre çok kısa zamanda ulaşmanız mümkündür. Alınabilecek büyük beden ürünleri arasında şunlar yer alır:

Gömlek

Pantolon

Mont

Takım elbise

Triko

Sweatshirt

Tişört

Tüm bu ürünler istenilen seçildikten sonra istediğiniz renk seçeneği de 35 adet farklı renk skalası ile zevkinize uygun ürünü almanızda yardımcı olacaktır.

Yaz ve Kış İçin Hangi Materyalden Ürünler Üretilmektedir?

Elbette ki her kıyafet tüm yıl boyunca giyilememektedir. Alınan bir pantolonda bile yaz ve kış için uygun materyallerle kalın ya da ince olan kumaşlardan yapılmaktadır. Bu ürünlerin tamamına bakıldığında üretimde kullanılan materyaller şu şekildedir:

Yün

Keten

Polyester

Likralı

Kadife

Akrilik

Pamuk

Pamuk – polyester

Pamuk – saten

Hangi zamanda giyeceğinize göre uygun kumaşı da seçerek alacağınız ürünün daha çabuk karşınıza çıkması sağlanacaktır. Elbette erkekler günlük yaşamında hayatının çoğunu iş yerlerinde geçirmektedir. Bu sebeple gömlek kullanımı ve ihtiyacı oldukça fazladır. Büyük bedendeki kişilerin kendi yapılarına uygun ürün bulması zor olsa da dufy ile S ile başlayıp 5 XL bedenine kadar ürünler yer alırken bir çok farklı yaka model seçimi de müşteriye sunulmaktadır. Bunlar;

Yarım balıkçı yaka

Klasik yaka

Düğmeli yaka

Polo yaka

Hakim yaka

V yaka

Bisiklet yaka

olduğu görülmektedir. Giyilecek ortama uygun olan seçenek seçilerek alış verişi gerçekleştirilebilir. Alınan ürünün deseni de düz, çizgili, desenli, ekoseli, kareli gibi seçenekler arasından belirlenip alınabilecektir.

 

 

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön