Büyük Beden Erkek İçin Gömlek Önerileri

Kıyafet tercihinde bulunurken, vücut tipimize uyacak kıyafetleri seçenekler arasına yerleştirmeliyiz. Doğru ve güzel giyinmek ancak bu şekilde mümkün olur. Vücut tipinize göre giyinirken, dikkat etmeniz gereken en önemli kural, vücudunuzda kusur olarak gördüğünüz yerleri örtmeniz. Kombinlerinizi bu kurala göre yapmalısınız. Aksi taktirde şık olmak isterken, bu durumu tersine çevirirmiş olursunuz.

Kilo Problemi Olanlar Nasıl Giyinmeli?

Çok bol veya çok dar giyinirsek, kilolu yanlarımızı daha çok ortaya çıkarmış oluruz. Çok bol giyindiğimizde ben kilolu değilim olmaz. Ben kiloluyum ama saklamaya çalışıyorum olur. Bu noktada korkmamalısınız. Üzerinize tam oturan kıyafetler giyin. Renk ve desen oyunlarıyla daha fit görünmeniz mümkün olacaktır. Renk olarak, koyu renk tercihinde bulunabilirsiniz. Siyah, lacivert, kahverengi, haki gibi renkler bu tür renkler arasındadır. Yazın ise, koyu renk giymek olmaz. Bu aşamada yazın, birbirine benzeyen renkler giyerek kilolarımızı kamufle edebiliriz. Mesela bir gömlek giyebiliriz. Hem bu tür koyu renkler büyük beden erkek gömlek için ideal olan renklerdir. Gömleği, uzun veya kısa kol olarak tercih edebiliriz.

Uzun kollu gömleklerin düğmelerini bileklerde ilikleyip, kolları aşağıya çektiğimizde çok şık ve klasik bir görüntü yakalamış oluruz. Bu da uzun kollu gömleği, kısa kollu gömleğe göre daha avantajlı yapar. Özel günlerde bu tür gömlekler, erkeklerin işini büyük ölçüde kolaylaştırır. Düğüne veya bir davete giderken uzun kollu gömleğin üstüne bir ceket giyip, kombin tamamlanabilir. Kısa kollu gömlekler daha çok yazın tercih edilir ve soğuklar kendini göstermeye başladığında rafa kaldırılır.

Gömlekte Desenler Çok Önemli

Sade, düz gömleklerden hoşlanan erkekler olduğu kadar, desenli gömlek seven erkekler de mevcuttur. Hatta bazılarının dolabı sadece desenli gömleklerle doldurulmuştur. Desenli, kareli gömlekler sıklıkla tercih edilir. Özellikle orta yaşlı erkekler kareli ya da pötikareli gömlek tercihinde bulunurlar. Bu tamamen kişinin zevk ve beğenisine kalmış seçimlerdir. Desenli gömleklerde de uzun ve kısa kol mevcuttur. Bu tür gömleklere uygun fiyatlarla erişim sağlayabilirsiniz.

https://www.dufy.com.tr/buyuk-beden-gomlek

Gömlekte Desen Kilo İlişkisi

Enine desenler sizi olduğundan kilolu gösterir. Boyuna desenli bir gömlek tercih edin ki, daha fit görünebilmek mümkün olsun. Ve büyük desen gömleklerden mutlaka kaçının. Bu tür püf noktalar sizi, göründüğünüzden daha zayıf gösterecektir.

 

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön