Dufy Firması Kaban Çeşitleri Nelerdir?

Palto yerine giyilen, ancak kalçaya değin örten üst giysisi olarak olarak bilinir. Başka bir adı olarak ta kaşe de denilir.

Kabanın En Önemli Özelliği Nedir ?

Kabanın en önemli ve en ayırıcı özelliği dikişi olmayışıdır. Mont gibi kışlık ürünlerden böylelikle ayrılmış olur.

Kaban Ne Zaman Giyilir ?

Kaban kullanımı ülkelerin soğuk gün sayıları ile paralellik göstermektedir. Soğuk günler ne kadar fazla ise o kadar kabanların dolapta durma süresi uzamaktadır. Bu nedenle de bizim ülkemizdeki kışlık kabanların kullanımı kutuplardaki ülkelerin kışlık kaban kullanımlarından daha azdır.

Kaban Fiyatları Nelerdir?

Diğer ülkelerde kaban giyme süresi daha uzun olduğundan ve talep fazla olduğu için bu kışlık kabanların fiyatları o ülkelerde daha pahalı olmaktadır. Kışlık kıyafetlerin vazgeçilmezleri olan kabanlar erkek kaban ve bayan kaban olmak üzere ikiye ayrılır. Erkek kabanları daha kaba daha şişik bir görüntüye sahip iken bayan kabanları daha şık görünmektedir. Kabanların fiyatları hem giyen kişinin cinsiyetine, aldığı firmaya, ve kumaşın kalitesine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Erkek kabanları bayan kabanlarına göre daha pahalıdır, bunun sebebi ise bayanlara daha fazla çeşit sunabilmek ve erkek kabanlarının belli bir standardının olmasıdır.

Dufy Firması Erkek Kabanların Da Neyi Prensip Alır?

Dufy firması müşterilerinin hem şık görünmesi ve talep edilmeyi yeğler. Dufy firması erkek kabanlarında bir çok modeli üretir, kişilerin bedenlerine göre dikim yapar ve müşterilerini memnun etmeyi amaçlar.

Dufy Firması Ne Gibi Kaban Üretimi Yapar?

Dufy firması bir çok renkte ve kalıpta üretim yaptığı gibi insanların isteğine göre de dikim ve üretim yapabilir. Beden olarak slim ve standart kalıp üretimi yapmakla kalmayıp büyük bedenler içinde üretimi esas almış ve büyük beden kullanıcılarını da kendilerini tercih etmeleri için ikna etmeye çalışmıştır.

Dufy Firması Hangi Modelleri Üretmektedir?

Dufy firması kişilerin beğenisine hitap edebilmek için bir sürü model üretmiş ve bu modellerinin bir çok renk seçeneğini sunması ile insanların firmadan memnun bir şekilde ayrılmalarını amaçlamıştır. Farklı kesimlerde, farklı modellerde, farklı kumaşlarla kesimler yapmaktadır.

 

 

 

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön