Bu Senenin Erkek Modası Nasıl?

Bu sene de rahatlık ve şıklık bir bütün oluyor. Eşofman görünümlü pantolonlar, kadife pantolonlar öne çıkıyor. Özellikle sonbahar kış mevsiminde giymek için çok idealler. Yumuşak oldukları için giymesi çok rahat ve sıcak tutmaları da cabası. Üstelik klasik bir pantolon gibi tişört veya gömlekle de kombinlenebilir. Kadife pantolonunuzu da boğazlı bir kazak ile kombin yapıp, tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

Kot Pantolon Modası Neden Geçmiyor?

Rahatlık demişken, kot pantolondan da vazgeçmiyoruz. Bu sene de kot pantolonlar öne çıkıyor. Yani asla modası geçmeyen bir ürün kot pantolonlar. Ve erkek modası deyince akla gelen ilk ürünlerden sadece bir tanesi. Bu sene kot pantolonların modası değişmiş gibi görünüyor. Bol kesim yerine slimfit modeller, moda olarak vitrinlerde boy gösteriyor. Ama sadece slimfit giymek de yetmiyor. Kot pantolonun paçalarını katlayarak giymek, bu sene daha moda. Hem paçaları kısaltmak için terzi masrafından da kurtulmuş oluyorsunuz böylelikle.

Bu kadar rahatlıktan bahsetmişken sweatshirtten bahsetmemek olmazdı. Bu sene özellikle kapşonlu ve kanguru cepli sweatshirtler oldukça moda. Pantolonlarla gönül rahatlığıyla kombinlenebilir, şık bir görüntü elde edilebilir. Farklı olarak şu şekilde kombinler de yapılabilir. Kapşonsuz, bisiklet yaka düz renk sweatshirt içerisine kareli bir gömlek giyilebilir. Altına da kot bir pantolon ve bot giyip, tarzınızı yansıtabilirsiniz.

https://www.dufy.com.tr/

Ceket Yılların Vazgeçilmez Modası

Erkek modası içerisinde yer alan ceketler, yılların vazgeçilmez modası olarak görülüyor. Bu sene de birbirinden şık ceketler göze çarpıyor. Bu yılın erkek modası trendleri arasında yer alıyor. Ceket her sezon moda. Bu nedenle gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Birçok ürünle de ceket kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Bu yıl, aksesuar olarak, özellikle zincir kolyeler 2020 erkek modasına damga vuruyor. Gönül ister ki altın olsun ama , altın görünümlüler de çok fazla kabul görüyor. Kolye dışında da metal görünümlü yada taş görünümlü bileklikler de öne çıkıyor. Yani üzerinize giydiğiniz kıyafet kadar o kıyafetleri tamamladığınız aksesuarlar da en az onlar kadar önemli. Sizi farklılaştıracak, yani tarzınızı ortaya koymaya yardımcı olacak ince detaylardır aksesuarlar. Bu nedenle sıklıkla tercih edilmeli.

 

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön