Erkek Kot Pantolon Erkeklerin Alışveriş Sitesi

Erkeklere yönelik bir giyim sitesi olan Dufy tüm ürünlerinde ücretsiz kargo imkanı sağlamaktadır. İşe 1964 yılında küçük bir atölye ile başladı. İlk ürettikleri ürünleri gömlekler idi. Daha sonra erkek kot pantolon sektörüne de girerek farklı kulvarlara da geçiş yaptı. Markanın ismini sanat tarihinde bir öncü olan Raoul DUFY’den esinlenerek kurmuştur. Bu bakımdan da üretilen mallarda bir sanat imzası taşımaktadır. Ayrıca müşterilerine bir sürü de olanak sağlamaktadır. Kampanyalı ürünleri ile yüksek fiyata sahip olan malları düşük fiyata satmaktadır. Ayrıca malları son derece de kaliteli malzemelerden yapılmıştır.

Markanın Ürünleri

Dufy markası 1964 yılından bu yana giderek gelişmiştir. Çalışma hayatına küçük bir atölyede üretilen gömlekler ile başlayan bu firma günümüze gelindiğinde gömleğin yanı sıra erkek kot pantolon, ceket, triko, yelek gibi her türlü erkek giyiminin ihtiyacını karşılayan bir firma haline gelmiştir. Gömleklerinde tekdüzelik yerine farklı farklı desenli gömleklerde bulunmaktadır. Özellikle de manşetli gömlekleri en kalitelileri sayılmaktadır. Tişörtlerinde de desen çokluğunu kullanan firma yaptığı kampanyalar ile de adından söz ettiriyor. Kampanyalarında daha çok gömlekler ve yeni sezon ürünlerinde uygulamaktadır. 50 Tl altı gömlekler bu kampanyaya dahil edilmektedir. Malların ütü anında kırışık olmaması, hediye olarak gelen ürünün değişiminde sıkıntı yaşanmaması da müşteri açısından oldukça olumludur.

Pantolonları

Kaliteli kumaş yapısı, ütü anında pantolonların zarar görmemesi müşterileri de memnun etmektedir. Erkek kot pantolon olarak sayılı modelleri mevcuttur. Mavi, siyah, açık mavi, siyah ve gri renklerde kot pantolon modelleri bulunmaktadır. Bu modellerin fiyatları kampanyaya dahil olup yüksek fiyatlardan 50 TL’ye düşmüştür. Beden olarak 38’e kadar model vardır fakat büyük beden kategorisi ayrıca bulunmaktadır. Ödeme seçeneği bakımından 3 ödeme şekli bulunur. Havale ile kredi kartı ile tek çekim ve kapıda ödeme nakit veya kredi kartı olarak ödenebilir. Regular fit, slim fit ve normal kesim boyları olarak pantolon çeşitleri bulunmaktadır. Kampanyalı ürünlerin fiyatları da 170 liradan 50 liraya, 300 liradan 150 liraya düşmektedir.

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön