Erkek Modasında Her Gün Yeni Tasarımlar

Giyimde şıklık konusunda erkekler de kadınlar kadar hassas davranıyor. Bir insanda ilk fark edilen şey giydiği kıyafetleridir çünkü bu sayede o kişinin nasıl zevkleri olduğunu anlarız ve az da olsa kişiliği yansıtır giyilen kıyafetler. Şık ve çekici görünmek isteyenler saçlarına ve makyajlarına dikkat ettikleri gibi giydiklerine de özen gösterirler. Rock, spor ve ciddi tarzlara sahip kişiler kendi stillerine uygun renkte ve modelde kıyafetler tercih ederler. Erkek modası her gün yeni ve farklı tasarımlarla göz boyamaktadır.

En İyi Erkek Modası Kombinleri

Vücut tipini tanıyan erkek vücut şekline göre giyinir ve kendine ait bir stil oluşturur. Birbiriyle uyumlu renkleri seçerken doğadan ilham alabilirsiniz. İlkbahar ve yaz aylarında sıcak renkler, sonbahar ve kış aylarında daha soluk renkler olur doğada. Gömleklerinizin üstüne giyeceğiniz ceket veya kazaklar şıklığınıza artı katacaktır. Yaz aylarında erkekler şort giyerken, şortun diz boyu veya diz altı modellerini tercih etmeleri daha doğru olacaktır. Siyah pantolon üzerine beyaz tişört ve kot ceket giyerek çekiciliğinizi arttırabilirsiniz. Son zamanlarda en çok moda olan kırmızı ve büyük desenli kare gömlekler siyah pantolonlarla veya kot pantolonlarla giyildiğinde tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

İnsanların en çok dikkat ettikleri şeylerden biri de ayağa giyilen ayakkabılardır; o yüzden kıyafetinizle uyum içinde olan ayakkabılar giymeye özen gösterin. Kıyafetleri saat, bileklik, yüzük, gözlük, şapka ve atkı gibi aksesuarlarla kombinleyerek kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. İş hayatının vazgeçilmezi olan, erkek modası dünyasında revaçta olan ve daha çok siyah, gri ve lacivert renkleri tercih edilen takım elbiseler erkeklere çok yakışmaktadır. Ancak takım elbisenin içine gömlek alırken, gömleğin düz ve desensiz olmasına ve takım elbiseyle uyumlu bir renkte olmasına dikkat edilmelidir. Takım elbise demişken şık ve uyumlu bir kravat takmayı da unutmamak gerek.

Erkek Giyiminde Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Aynı renk giyinmek isteyen erkekler, o rengin farklı tonlarını tercih etmeleri onları daha şık gösterecektir. Ten renginize en çok uyacak renklerde kıyafet seçimi yapılmalıdır. Erkeklerin takım elbiseler veya diğer kıyafetlerin altına giydiği beyaz çoraplar kadınların erkeklerde en sevmediği şeyler arasındadır. O yüzden beyaz çorap yerine pantolonunuzun rengine yakın çoraplar tercih edebilirsiniz. Erkek modası giyinmesine özen gösterenler için daha şık ve karizmatik modeller üretmeye devam ediyor.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön