Erkek Modasında Neler Var?

Kadınlar kadar erkekler de giyime özen gösterir. İşe giderken farklı kıyafetlerle yola çıkmayı severler. Kıyafet, bir duruşu ifade eder onlar için. Özgüven tazeler. Dik bir duruş sağlar, ciddiyeti kuvvetlendirir.

Ofis Ortamında Nasıl Giyilir?

Ofis ortamına en çok yakışan erkek modası takım elbisedir. Takım elbise ile, profesyonel bir iş adamı görüntüsü sunarsınız karşınızdakilere. Kendi zevkinize, tarzınıza, belki ten renginize göre takım elbise rengini seçebilirsiniz. Renk yelpazesi oldukça fazladır takım elbise için. Siyahtan griye, lacivertten antrasit rengine kadar birçok seçenek bulunmakta.

Sonbahara giriş yapmak üzereyken bir de sonbahar kış erkek modasına göz atalım. Ekose ceketler bu yılın erkek modası olarak göze çarpmakta. Ve ofis ortamına da uyum sağlayacak nitelikte üretilmiş hepsi. Aynı şekilde kadife kumaştan üretilmiş ceketler de mevcut ve oldukça şık yapıda tasarlanmış. Büyük emek verilerek hazırlanan trençkotları da görmek mümkün bu sezonda. Şimdiden mont hazırlığına girişilmeli aslında. Üstelik indirim varken, kaçırmamakta fayda var. Kapitone erkek montları, bu sene rağbet görecek gibi. Fazlaca kaliteli görünüyorlar. Şişme montlar da bu sene göze çarpıyor ve varlığını hissettiriyor.

Erkek Kıyafetlerinde Fiyatlar Nasıl?

Şu an için birçok üründe indirim görmek mümkün. Sezonu kapatmaya hazırlanan tişörtler, oldukça uygun fiyatlarla müşteriye sunulmakta. Kaliteli kumaşlarla üretilmiş tişörtleri alıp, bir koleksiyon yapmaya ne dersiniz. Hem de çok uygun fiyata. İndirim de olan bir diğer ürün ise, gömlek. Gömlek kış, yaz her mevsim rahatlıkla tercih edilebilir. Erkek kıyafeti olarak oldukça kullanışlı ürünlerdir. Kışın dahi hırka yada kaban altına giyilip tercih edilebilir nitelikte ürünlerdir.

Erkek Modasında Aksesuara Yer Var Mı?

Erkek modası aksesuarı deyince ilk akla gelen sanırım kravat olmaktadır. Kravat takmayı seven, hatta dolabında kravata fazla yer ayıran birçok erkek vardır. Çünkü erkeğe çok yakışır. Yaptığı kombini tamamlamasına yardımcı olur. Kravat kadar değerli olan bir başka aksesuar ise, kol düğmeleridir. Düğmeler, şıklık yarışında erkeği bir adım öne taşır. Özel ve güzel tasarlanmış kol düğmelerini tercih etmekte fayda var. Şıklık yarışında kendinize yer belirlemek adına bu önemli bir kriter.

Aksesuar olarak, cüzdanı, papyonu, kemeri de görmek mümkün. Hepsi bir erkeğe lazım olacak ve çok yakışacak ürünler arasında.

 

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön