Erkek Pantolon Modellerinde Moda Esintisi

Erkek gardırobunda erkek pantolon modelleri ayrılmaz bir parçadır ve farklı tarzlara uygun tasarımlar modayı takip edenlerin tercihidir. Her gün ve iş hayatında birçok marka tarafından farklı renk ve şekillerde tasarlanan Likra pantolonlar tercih edilir. Esnek kumaş yapıları gün boyunca rahat ve serbest hareket sağlar ve cebe, bele ve pantolona özgü ayrıntılar herkesin kendisine en uygun modeli seçmesini sağlar.

Hem Dar Hem De Çok Esnek Estetik Modeller

Erkek modellerde en çok tercih edilen tasarımlar arasında likradan yapılmış pantolonlar dar, dar kesim kot pantolonlardır. Esnek kumaş yapısıyla gömlek estetik yapısı ve oldukça estetik ve rahat olan çeşitli gömlek pantolon modelleri ile oldukça moderndir. Pantolon, düşük bir bel yanı sıra yüksek bir bel ile tercih edilir. Zayıf tenli pantolonlar, yüksek spor ayakkabısı, spor ayakkabısı, mokasen veya klasik erkek ayakkabısı ile modern bir şekilde birleştirilebilir. Likra pantolonları siyah, gri, mavi, beyaz veya denim desenleriyle giyilir ve şıklıkları çeşitli aksesuarlar ile vurgulanır.

Yırtık Detaylı Pantolon

Likralı erkek pantolon modelleri günümüz modasında da popülerdir. Dizlerde yırtık ve yama kısmı olan likra pantolon, retro nostaljik dokunuşlarla modern bir görünümü bir araya getirir. Sıska pantolon dar kesimleri seven erkekler için bir seçimdir. Her ne kadar likra kumaş vücuda sarılsa da rahat ve özgür hisseder, yırtılma ve yama tarzı ise gevşek duruş sayesinde bu konfor hissini korur. Aşınmaya dayanıklı kumaş kullanan pantolonların tasarımı, aynı zamanda asi ve genç bir tarzı yansıtan sofistike bir ifadedir.

Likralı pantolonun bir diğer versiyonu ise çıtçıtlı modellerdir. Dar modeller kesilmiş kadar dar değildir, ancak boruya yarık olan pantolonlara sıkıca oturan pantolonlar tercih edilir. Cilalı tasarımlar göze çarparken, favori renk mavi kottur. Tüm pantolon, yama ve yıpranmış aplikeleri cebin detaylarına koymak yerine, atletik duruşu vurgulayan detaylar. Ek olarak, krem ​​rengi tuvaller erkekler tarafından günlük ve iş hayatında da tercih edilmektedir.

https://www.dufy.com.tr/pantolon

Mükemmel Ayrıntılara Sahip Şık Spor Giyim

Likra erkek pantolon modelleri, yüzde 100 pamuk tasarımlı erkek konforu ve estetik konfor modelleri için kullanılır. Dar yakalı sıska pantolon, kot pantolonun aksine daha resmi görünür, ancak rahatlık ve esneklik açısından kottan daha düşük değildir. Pastel renkleri tercih eden pantolonlar, renk ve renklere uygun ayakkabı ve kemer modelleriyle birleştirilebilir ve oduncu gömlekler ve bisiklet boyunlu tişörtler ile oldukça moderndirler.

Yüksek bel pantolonlarının tasarımı, dikişin kusursuz detayları ile duruşun yüksek kalitesini yansıtır ve ön ve arka cepler, sportif atmosferi ihlal etmez. Fermuar ve fermuarlı bir fermuar alternatifi ile farklı tarzlara uyan erkek likra pantolonları en çok spor ayakkabılarda tercih edilir.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön