Polo Yaka Erkek Tişört Seçimi

Halk arasında yakalı tişört olarak bilinen polo yaka tişört, erkeklerin en önemli giyim parçaları arasında yer alır. Ama burada önemli olan doğru polo yaka tişörtün tercih edilmesidir ki doğru polo yaka tişört kalıbı size uygun olandır.

Polo yaka erkek tişört modelleri çok farklı modellerde olabilir. Öncelikle vücudunuza uygun kalıptaki tişörtü tercih ettikten sonra kombinleme işlemine geçmelisiniz. Doğru kalıp seçilen bir polo yaka tişörtte doğru kombinlenmez ise şık ve fit olmak yerine rüküş olma ihtimaliniz yükselir.

Polo yakalı erkek tişörtlerini bazı erkekler dik yaka olarak giymeyi tercih edebilir veya şık görünümü yakaları kapatarak elde edebilirsiniz.

Polo Yakalı Erkek Tişörtü Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Polo yakalı erkek tişörtleri, özellikle çocuksu yüze sahip erkeklerin daha büyük görünmelerine destek olacağı için tercih edilmelidir. Aynı zamanda vücut yapınıza uygun tişörtü seçmek adına mutlaka deneyerek almalısınız. Eğer düşük ve zayıf omuzlu iseniz, omuz bölümü tam oturan polo yaka erkek tişörtünü tercih etmelisiniz. Polo yaka erkek tişört için omuz bölümü tam oturuyor ve kolda sarkma olmuyorsa bedeninize uygun tişörtü seçtiğinizi gösterir. Küçük omuzlu ama göbekli iseniz, alta doğru bollaşan polo yaka tişörtlerini tercih etmelisiniz. Bu durumda slim fit modeller göbek kısmınızı daha fazla belli edecektir.

Polo yaka erkek tişörtü için model farklarını desen ile birlikte yaka ve kol şekli belirlemektedir. Bu nedenle vücudunuza uygun olanı tercih etmek için yaka büyüklüğüne dikkat etmelisiniz. Boynunuz tişört içerisinde kaybolmamalı, yaka büyüklüğü boynunuz ile orantılı olmalıdır. En doğru seçim vücut yapınıza göre modelleri inceleyin.

Polo Yaka Erkek Tişört Nasıl Kombinlenir?

Polo yaka erkek tişört kombinlemek aslında göründüğü kadar zor değildir. Önemli olan tarzınıza uygun, sizi yansıyan kombini oluşturmanızdır.

Polo yaka erkek tişörtlerini jean ile kombinleyebileceğiniz gibi kumaş ya da chino pantolonlarda da kombinleyebilirsiniz. Eğer kumaş pantolon ile giyecekseniz mutlaka kalıplı ve kolay kırışmayan polo yaka tişörtleri tercih etmelisiniz. Aynı zamanda koyu renkli polo yaka erkek tişörtlerini tercih etmeniz sizi hem şık hem de spor gösterecektir. Jean ya da chino pantolonla ile kombin yapacaksanız, bedeninin uygun olmasına özen göstermelisiniz.

Polo yaka erkek tişört hem vücudunuz daha güzel gösterirken hem de istediğiniz ortama rahatlıkla girmenize de destek olacaktır. Aniden çıkan akşam eğlenceleri hatta beklenilmeyen iş yemeklerinde de dahi en büyük kurtarıcınız olarak polo yaka tişört tercih edebilirsiniz.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön