Sezonun En Çarpıcı Erkek Kaban Modelleri Nelerdir?

Sonbahar ve kış ayları için kullanılan dış giyim ürünlerinin başında kaban ve mont yer almaktadır. Bu ürünler erkek giyim kategorisi içerisinde birbirinden eşsiz modeller şeklinde tasarlanarak satışa sunulmaktadır. Yeni sezon erkek kaban modellerinde kalın kumaş tek düğme detayları göz kamaştırmaktadır. Kol uçlarında bulunan toka detayı ile kabanın asil modeli ön plana çıkarken, sonbahar renklerinin kullanılması da kategori içerisinde bir hareketlilik kazandırmaktadır.

Yeni Sezon Kaban Modellerinde Renk Seçenekleri Nelerdir?

Sonbahar renklerinin bu sezonu süslemesi ile birlikte erkek giyim ürünleri arasında kaban modellerinde de kahve tonları sıklıkla kullanılmaktadır. Kahverengi, bej, turuncu, bordo, siyah ve lacivert renkleri bu sezonun erkek kaban modelleri arasında en beğenilen çarpıcı renkler arasındadır. Her renkte tasarlanan kaban modellerinde farklı detaylar bulunmaktadır. Kişi, kendi tarzını yansıtan kaban modelini tercih ederek daha rahat kombin oluşturabilmektedir.

https://www.dufy.com.tr/kaban

Bordo Renk Erkek Kaban Modelleri Nelerdir?

Sezonun en canlı ve beğenilen renklerinden biri olan bordo, erkek kaban modellerinde sıklıkla kullanılmaktadır. Belinde kuşak bulunan, salaş kesim bordo renk erkek kabanları hakim yaka detayı ile en çok beğenilen kaban kategorisine girmektedir. Bu kabanların kumaşının yumuşak dokulu olması ise soğuklara karşı daha dayanıklı olmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda büyük cep detayları ile kaban kendi tarzı içerisinde bir hareket yaratmaktadır.

Haki Yeşili Sonbahar Erkek Kaban Modelleri Nelerdir?

Yeni sezon modasını yakından takip eden ve inceleyen kişiler mevsim geçişlerinde tasarlanan kıyafetlere de ilgi duymaktadır. Sonbahar ve kış aylarının yaklaşması ile birlikte yeni sezon ürünlerinde de bir takım farklılıklar oluşmaktadır. Sezonun en beğenilen parçalarından biri olan erkek kabanlar, farklı renk ve model seçenekleri ile beylerin beğenisine sunulmaktadır. Yeni sezon renkleri arasında en çarpıcı renk olan haki yeşili, tiftik kumaş detayı ile birleşerek eşsiz bir kaban görünümü yaratmaktadır.

Bu kaban modellerinde hakim yaka ve dik yaka detayları kabanın ön plana çıkmasını sağlarken aynı zamanda soğuklara karşı da daha korunaklıdır. Cepli ve cepsiz modelleri kişinin kendi zevkine göre vitrinlerde yerini alırken belde bulunan kuşak detayı da kombinin görünümünü daha asil bir havaya büründürmektedir.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön