Cesur Erkek Gömlek Modelleri Hangileri?

Bordo rengin kapalı tonların kullanımı klasik akım ile birleştirmiş. Açık kahverengi düğme kullanımı imza niteliğinde olmuş. Açık yaka kullanımı ise klasik tarzın bir parçası olmuş durumda. Uzun kol seçenekleri katlama modelini de yanında getirmekte. Avrupalı klasik tarzın bordo ile imza atılmış hali. Birçok pantolon ile kombin kullanımı yapılabilir. Şık ve sade tasarım gözler önüne seriliyor.

Gri pantolon ile reklamlara çıkartılabilecek bir kombin oluşturulabilir. Kullanılacak bileklik ve saatler ile aksesuarın değerini artırabilecek bir tasarım. İş hayatının birçok yerinde tercih edilebilir. Özel günlerde kişiyi son derece şık gösterecektir. Klasik ve spor tarzın birleşimi olmuş.

Beyaz Sarı Kareli Oxford Kısa Kol Erkek Gömlek

Beyaz rengin üzerine sarı ve mavi renk kullanımı rahat bir tasarım tercih edilmiş. Kare desenlerin sarı ve maviyle birleştirilmesi bir yaz havası vermekte. Kısa kolun tercih edilmesi ise bir denizcinin üzerine kullanılmış gibi. Yazın sıcağında tercih edilebilecek en iyi renkler. Açık tonlar ve yumuşak dokunuşlar erkek gömlek modellerinde görülmeye başlandı.

Yazlıkçıların daha çok tercih edebileceği bir tasarım. Açık yakanın kullanımı sıcak yaz günleri için bir nefes olacaktır. İş dünyasının ciddiyetinden sıyrılmış bir model. Rahatlık ve tatilin dinlendiriciliği model üzerine yansımış. Şık ve renkli tasarımıyla mutluluk verebilecek bir tasarım. Regular fit kalıbının tercih edilmesi güzel bir yaz gömleği öne sürüyor.

 

 

Haki Pamuklu Çıt Çıt Düğme Erkek Gömlek

Asker yeşili tonun tercihi iddialı bir seçim. Erkek gömlek modellerinde kullanılabilecek en iyi renklerden. Çıt çıt düğme tercihi bu modele tam bir imza atmış. Çok fazla görülmeyen çıt çıt düğme bir fark yaratmış. Klasik yaka tercihi sadeliğin bir dışa vurumu. Göğüs hizasında iki cep kullanımı yapılmış.

Krem rengi pantolonlar ile şık bir kombin tercihi sunmakta. Açık tonlarla farklı kombinler yapılabilir. Keten pantolon modelleriyle yakışabilecek bir model. Özellikle iş dünyasında tercih edilebilecek bir tasarım. Karizma ve şık tasarım göze çarpmakta. Sadelik ve renkten alınan öz güven karşıdaki kişiye yansımakta. Tercih edilebilecek bir tasarım olduğu gözler önüne serilmekte.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön