Dufy

Dufy ürün çeşitleri yüksek kaliteye sahip erkek kıyafetleri ve aksesuarlarını kapsamaktadır. Erkek modasının öncü merkezi olan şubemizde her bedenden erkeğe uygun kıyafet, pantolon, gömlek, ceket ve aksesuarlar bulunmaktadır. Her bedenden erkeğin kendine uygun bir parça bulabileceği sitemizi sizler de hemen ziyaret edin.

Erkek Gömlek Çeşitleri

Erkek gömlekleri bakımından sitemizde oldukça farklı modellerle istediğiniz kombini oluşturabilirsiniz. Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklığına karşın keten üretimi gömlekler popüler. Sizleri en serin tutan keten kumaştan yapılmış gömlekler ekose desenli veya sade renkte yüzde 40 indirim ile satılıyor. Ayrıca klasik gömlek veya duble manşetli gömleklerde de yüze elliye varan indirimler var. Bunların yanında klasik ekose gömlekler, spor gömlekler, çizgili klasik gömlekler de mevcut. Bu gömleklere Dufy ayrıcalığı ile indirimli fiyatla sahip olabilirsiniz.

Yazın Vazgeçilmezi Tshirt’ler

Tshirt çeşitleri arasında polo tshirt çeşitleri yaygındır. Tshirt renklerinde ise üç renkli karışık tshirtler ile sizlerde yazın keyfini çıkarabilirsiniz. Polo yaka desenli veyahut kol detaylı tshirt çeşitlerindeki indirimler slim yapılı erkeklerin yeni sezonda kombinlerinin arasında yer alıyor.

Kış aylarının vazgeçilmezi olan mont çeşitleri ise yüzde otuza varan indirim fiyatı ile satılıyor. Dış giyim modelleri ve erkek kaşe kaban modelleri ve mevsimlik montlar en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan jeans model veyahut sade düz model pantolonlar sitede yer alıyor. Ayrıca sweetshirt ve normal sade veya desenli shirt çeşitlerine de ulaşım imkanınız var. Erkek bedenleri arasında gençler için olan modellerin yanında slim veya average modellerde bulunuyor. Bu nedenlerden dolayı site, her yaştan erkek müşteriye hitap ediyor.

Erkek Aksesuarları

Aksesuarlar kıyafetlerin daha şık görünmesi için gereklidir. Kemer çeşitleri, mendil çeşitleri, çorap çeşitleri ve istenilen renkte erkek casual veya klasik ayakkabı ve cüzdan çeşitlerinden istediğinizi sitemizde Dufy ayrıcalığı ile yüzde atmışa varan indirim imkanı ile satın alabilirsiniz. Sitede Dufy erkek takım modellerine de erişebilirsiniz. Takım modellerinde slim fit veya regular fit tarzda olan erkek takımlarını yüzde otuz indirim ile alabilirsiniz.

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön