Erkek Ceketlerinde Trençkot Mu Blazer Mi?

Elbette sevdiğiniz yere bağlı olarak bahar neredeyse havada ve bu, o mükemmel Spring time gardırobunu nasıl inşa edeceğinizi düşünmeye başlamanın zamanı olduğu anlamına geliyor.

Doğru erkek ceketini bulmak zor, zaman alıcı olabilir ve ne aradığınızı bilmiyorsanız, sadece büyük bir zaman kaybı olabilir. Bu yıl, bazı harika erkek ceket seçeneklerini elle seçerek işinizi kolaylaştırmaya çalıştık.

Trençkot

Trençkot, gardırobunuzdaki en işlevsel, uyarlanabilir ve zarif kıyafet parçalarından biridir. 100 yılı aşkın bir süre önce ilk çıkışından bu yana erkek giyiminde sabit kaldı.

Trençkot cüzdanda sert olsa da sağlam bir yatırımdır. Sadece dayanıklı olmakla kalmaz, asla modası geçmez. Asla tarihlenmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Aslında, 100 yıldan fazla bir süredir çok az değişti.

Modern siper her tonda ve renkte gelir. Ancak siperler için altın standart bej, haki veya siyahtır. Trençkotunuzu takım elbise ve kravat üzerine giyerek basit ve erkeksi tutun. Bir çift elbise ayakkabısıyla işleri daha da güzelleştirin. Kolay ve dışa dönük bir görünüm istiyorsanız, kapüşonlu üst giymeyi deneyin. Bu, cekete sportif bir his verecektir.

Blazer Ceket

Blazerler artık sadece ofis için değil: Ünlüler, blog yazarları ve sertifikalı Moda İnsanları, brunch’tan randevu gecesine kadar hemen hemen her fırsatta hayranları. Ve şu anda piyasadaki tüm harika baskılar ve silüetler – leopar desenli midi etekler, var mı? – her zaman bildiklerimizi hemen hemen doğruladı: Bu ceketler, günlük işlerden daha fazlası içindir.

Kendi blazerlerini yeni şekillerde giymeyi nasıl sevdiklerine dair ipuçları için stil uzmanlarına (diğer bir deyişle en sevdiğimiz moda blogcularımıza) başvurduk. Sonuçlar? Size bu gardırobun temelini tamamen yeni bir ışıkla görmenizi sağlayacak ve dolabınızı değiştireceklerini garanti ediyoruz. Bir ceket giymek için gelişigüzel, rahat bir stil seçerek başlayın. Bunu yapmak için, keten gibi hafif malzemeler ve rahat bir estetik yansıtan yapılandırılmamış tasarımlar kullanmayı deneyin. Günlük ceketinizi aldıktan sonra, görünümünüzün geri kalanını resmi olmayan eşyalarla aynı seviyede tutun. Kotlar, çino pantolonlar ve şortlar altta iyi çalışır, T-shirtler ve kazaklar üstte giyer.Erkek blazerleri birçok kumaş, stil ve renkte gelir. Bu nedenle, çok sayıda seçenek ve seçenek mevcuttur. İhtiyaçlarınıza uygun doğru blazerleri bulmak için seçeneklerinizi bildiğinizden emin olun. Bazı blazerler resmi topluluklar için en uygun olanı iken, diğerleri gündelik kıyafetler için mükemmeldir. Sadece farkı anlayabilmen gerekiyor.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön