Erkek Ceket Modelleri ve Tercihleri

Birbirinden şık erkek ceket modelleri mevcuttur. Erkek giyiminde önemli bir yere sahip olan ceketler, neredeyse her pantolon ile kombin yapılabiliyor. Günlük yaşamda ve özel günlerde giyilen ceketler, erkeklere daha şık bir görünüm kazandırıyor. Düz renkli ceketlerin yanı sıra ekose desenli ve çizgili ceketler de tercih ediliyor. Erkelerin dolaplarında mutlaka ceket bulunması gerekiyor. Resmi kurumlara giderken ve özel davetlerde ceketler kurtarıcı oluyor.

CEKET NERELERDE GİYİLEBİLİR?

Erkek modasının en önemli parçalarından olan erkek ceket her yerde rahatlıkla giyilebilir. Günlük yaşamda keten pantolon ve t-shirt üzerine giyilen ceket rahat ve şık bir görünüm kazandırır. Özel günlerde ise ceket kumaş pantolon üzerine giyilebilir. İçerisinde ise düz ve sade bir gömlek giyilebilir. Ceket her erkeğin dolabında bulunması gereken parçalardandır. Her fırsatta rahatlıkla giyilebilir. Ayrıca kot pantolon üzerine blazer ceket de çok şık bir görünüm kazandırır. Kot pantolon üzerine beyaz bir gömlek ve çizgili ceket çok şık olacaktır.

ERKEK CEKETİNİN EN ŞIK MODELLERİ

Geçmişten günümüze ceket modelleri de hızla değişiyor. 1980’li yıllarda daha geniş ve çok düğmeli ceketler tercih ediliyordu. İspanyol paça pantolonların üzerine giyilen geniş ceketler daha salaş bir görünüm kazandırıyordu. Günümüzde ise ceketler daha dar kesimlerde üretilmeye başlandı. Ceketler vücudu tamamen sarıp boyları da biraz kısa oluyor. Belde biten ceketler, pantolon üzerinde şık ve rahat bir görünüm sağlıyor. Doğru kombin yapıldığında ceket şık ve rahat bir görünüm sağlıyor. Erkekler bu nedenle ceket giymeyi tercih ediyorlar.

EN MODA CEKET SEÇENEKLERİ

Erkekler, en doğru ceketleri seçmek için bazı noktalara dikkat etmeliler. Öncelikle ceket ile gidilecek yer belirlenmeli ve ceket ona göre seçilmeli. Kombin yapılacak pantolon ve ceketin renkleri birbirine uyumlu olmalı. Gösterişli ve desenli bir ceketin içerisine düz ve tek renk bir gömlek giyilmeli. Tüm bu kıyafetler uygun bir ayakkabı ile kombin yapılmalı. Ceketlerde düz renklerin yanı sıra günümüzde desenli ve çizgili modeller de tercih ediliyor. Günümüzde erkek ceket oldukça şık ve benzersiz bir görünüm kazandırıyor. Ceketler de güzel ve şık görünüyor.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön