En Trend Kravat Seçenekleri

Erkeklerin vazgeçemediği aksesuarların başında gelen kravat şimdi yepyeni modelleri ve en trend seçenekleri ile beraber alıcıların beğenisine sunuluyor. Sadece klasik giyinenlerin değil artık spor giyinmeyi sevenlerin de tercih ettiği en trend kravat modelleri yüzde altmışa varan indirim oranları ile birlikte anında sepete eklenebilir ve sipariş edilebilir.

En Trend Kravat Modellerinde ilk Seçenekler: Desenli İpek Kravatlar

Takım elbiselerin vazgeçilmez parçası olan ipek kravatlar kendine has minimal desenleri ile birlikte satışa çıkarılmaktadır. Standart beden olan bu ürünlerde başta siyah, kahverengi ve lacivert olmak üzere tüm karakteristik renkler mevcuttur. Aynı zamanda lila, pudra ve gül kurusu gibi alternatif renkler de fiyat farkı ödenmeksizin satın alınabilir.

Yumuşak bir dokuya sahip olan kravat ürünleri yüzde yüz ipek kumaşından imal edilmektedir. Üzerinde yer alan çiçek desenler ile birlikte hem klasik hem de sportif giyenler için ayrı bir alternatif oluşturuyor.

Çizgi ve Nokta Desenli Kravat Modelleri

Uzun yıllardan beri bir klasik olarak kabul edilen çizgili kravat modelleri artık ipek kalitesi ile birlikte satışa sunuluyor. Tüm resmi dairelerde ve ofislerde tercih edilen bu klasik ürünlerin toplamda 12 aylık garanti süresi bulunmaktadır. Nokta desenli kravatlarda ise pembe, kırmızı ve sarı gibi canlı renkler de alıcıların beğenisine sunuluyor. Sipariş edilen kravatlar özel kutuları ile birlikte aynı hafta içerisinde kargoya verilmektedir.

Ekose Desenli Kravatlar

Son yılların en trend seçkileri arasında gösterilen ekose desenli kravatlar aynı zamanda hediyelik olarak düşünülebilecek kadar kaliteli bir üründür. Kampanyalı ürünler kapsamında birden fazla kravat alan müşterilere ise yüzde elliden fazla indirim yapılmaktadır. Kolay kolay kırışmayan ve yumuşak bir kumaşa sahip olan ekose desenli kravatlar smokinlerde de tamamlayıcı bir aksesuar olarak düşünülebilir.

Alternatif Kravat Modelleri ve Fiyatları

Toplamda üç farklı rengi bünyesinde barındıran çok renkli kravatlar özellikle genç neslin alışveriş listelerinde yer almaya devam ediyor. Her bütçeye uygun olarak nitelendirilen bu ürünlerde mor, kahverengi ve kırmızı gibi birbirini tamamlayan renkleri bulmak mümkündür. Üçgen ve kare gibi geometrik şekillerin iç içe geçirilerek imal edildiği versiyonları da uygun fiyatlarla anında sipariş edilebilir.

 

 

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön