Büyük Beden Erkek Modelleri  

Uzun yıllar boyunca kadınlar ve erkekler için güzellik standartları kaslı, atletik veya zayıf olmak olarak algılandı. Ancak son birkaç senedir büyük beden modeller, güzellik algısını tam olarak karşıladığı düşünülmekte olan mankenlere karşı savaş açmıştır.

Iskra lawrence ve ashley graham gibi modellerin beğenileriyle birlikte kadınlar için vücutlarının pozitif kıstasları konusunda önemli süreçler gördük. Bu durum erkekler için de geçerli mi?

Maalesef ki bu durum erkeklerin moda sektöründe çalışmakta olan modeller için istenilen aşamaya gelmemiştir. Ancak bunun için çalışmakta olan bazı erkek modellerde bulunmaktadır. Erkek modasını yeni baştan yazmak isteyen Darnel Ghramm büyük beden erkek modeli uzun ve genişiz adlı bir kampanya başlatmıştır.

Modelin bu kampanyayı başlatmasına sebep olan durum, instagram isimli sosyal medyada bir kullanıcının bundan önce hiç modelleri görmedim yorumunun etiketlenmesi olmuştur. Kampanya için hemen adımlar atan Darnel Ghramm, ünlü büyük beden erkek modelleri de yanına alarak kameraların önüne geçmiştir.

Ghramm bu hareketi nedeniyle, moda sektöründe erkek büyük beden modellerin daha fazla dikkatleri üzerlerine çekeceğine inanmaktadır.

Erkek Büyük Beden

Yaz veya kış dönemlerine uygun kombinler oluşturmak isteyen büyük bedene sahip erkekler, gömlek ve pantolon kombinleri ile şıklık elde edebilme imkanına sahiptir. Bu aşamada erkeklerin dikkat etmesi gereken en önemli unsurların başında oluşturmuş oldukları kombinlerde renk uyumunu yakalamaları olacaktır. Büyük beden kombinlerde gömlek ve kumaş pantolon seçen kişilerin bu kombinleri kış aylarında kabanla desteklemeleri de tarzlarını meydana çıkaracak bir seçenek olarak değerlendirilebilir.

İş ortamında veya özel günlerinde erkek büyük beden takım elbise seçecek olan erkeklerin takım elbiselerini yelek ile detaylandırmaları kendileri için görsel bir şölen oluşturacaktır. Takım elbise seçimlerinde siyah renk tercih etmeleri de önemli bir unsur olarak karşımıza çıkar.

Bu tür bir kombin için olmazsa olmaz olan bir diğer unsurda kravat ve mendille takım elbisenin tamamlanmasıdır. Siyah takım elbise içine kravat rengi olarak siyah tercih edilebileceği gibi kırmızı renkte bir mendil ve yine kırmızı renkte bir kravat tercih edilmesi şıklık açısından daha doğru bir tercih olacaktır.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön