Gençlere Özel Erkek Tişört Modelleri

Her bedene uygun, tamamen kaliteli kumaşı ve farklı tasarımlarıyla erkek tişört modelleri reyonlardaki yerini aldı. Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği yeni sezon tişört seçenekleri renkli ve yepyeni tasarımları ile göz dolduruyor. Kredi kartına tek çekim ve taksit imkanı sunan ödeme seçeneklerinin yanı sıra kredi kartı kullanmayanlara özel kapıda ödeme avantajları da sunulmaktadır.

İki Renkli Tişört Modelleri ve Fiyatları

Tek renkli erkek t-shirt modellerinden sıkılanlar için artık iki renk bir arada. Birbirini tamamlayan ve her açıdan uyumlu olan bu giyim ürünleri yüzde elliden başlayıp yüzde seksene uzanan büyük indirim oranları ile alıcılarla buluşuyor. İlk seçenekler arasında bordo – lacivert ve beyaz – mint renkli tişörtler yer almaktadır. Sportif bir görünüme ev sahipliği yapan bu modeller hayatın her alanında rahatlıkla giyilebilir. Özel ve ince kumaşı sayesinde terletme yapmaz. Spor yaparken dahi tercih edilebilecek çift renkli tişörtler özel günlerde de sportif kombinler için elverişlidir.

Baskılı Haki Tişörtler ve Beğenilen Özellikleri

Bilindiği üzere kadın giyim ürünlerin pudra rengi son yıllarda ne kadar moda ise haki rengi de erkek tişörtlerinde çok popüler. Minimal baskıları ile birlikte haki renkli tişörtler genç bireylerin çok sık alışveriş listelerine eklediği ürünler arasında yer alıyor. Small bedenden başlayan ölçüleri xxlarge’a kadar uzanmaktadır.

Ürünlerin imalatında yüzde yetmiş beş oranında pamuk, yüzde yirmi beş oranında ise polyester kullanılmaktadır. Yaprak desenleri ile birlikte doğal bir imaj çizgisine sahip olan bu tişörtler hem kumaş hem de kot pantolonlarla rahatlıkla kombin yapılabilir.

Çapa Baskılı Tişörtler ve Renk Seçenekleri

Çapa desenleri gömleklerde olduğu gibi tişörtlerde de sıklıkla kullanılmaya başlandı. Slim fit tarzında üretilen bu kıyafetler yüzde yüz pamuk kumaşından imal edilmektedir. Rahat ve konforlu giyimler için ideal standartlara sahip olan bu ürünler cepsiz olup polo yakalara sahiptir. En çok tercih edilen renkleri ise kırmızı ve laciverttir.

Karma Renkli Tişörtler

Son seçenekler arasında karma renkleri ile dikkat çeken tişört modelleri geliyor. Sarı, kırmızı ve mavi gibi canlı renkler beyaz fon üzerinde yer alıp canlı bir imaj çizgisini de beraberinde sunuyor.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön