Erkek Gömlekte Kombin Nasıl Yapılır 

Günümüzde çok çeşitli seçeneklerle erkek gömlekler satışa sunulmaktadır. Renk seçimi yapılırken gömlekle kombinlenecek kıyafetin uyumuna dikkat edilmesi gerekir. Bu durumda gömlekleriniz daha fazla dikkatleri üzerinizde toplamanıza katkı sağlayacaktır. Renk uyumu her zaman için bir kombinin değişmez kurallarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Gömlek pantolon uyumu, gömlek ceket uyumu veya gömlek ayakkabı uyumu ile bütün erkekler gibi sizde mükemmel bir görünüme sahip olabilirsiniz.

https://www.dufy.com.tr/erkek-gomlek

Koyu ve Açık Tenli Olanların Tercih Etmesi Gerekenler

Sarışın ve açık tenli bir vücut yapınız bulunmaktaysa, koyu renk gömlekleri tercih edebilirsiniz. Özellikle düğün ve davet gibi organizasyonlarda seçeceğiniz renkler güzel ve şık görünmenize yardımcı olacaktır. Açık tenli erkekler için lacivert, siyah ve koyu antrasit renkler fazlaca dikkat çekici olabilmekte ve ilgi odağı olmalarına olanak tanımaktadır. Bu yüzden seçim yapılırken ten rengine uygun model ve renkler tercih edilmektedir.

Koyu ten rengine sahip erkekler ise açık sarı, mavi ve beyaz tonları tercih etmeleri halinde çok şık ve karizmatik bir görünüm elde edebilirler.

Kombin Yaparken Bilinmesi Gerekenler

Kombin yaparken, ayakkabıdan tutunda ceket ve pantolon rengine kadar birçok şeye dikkat etmeniz gerekir. Bu konuda özellikle baylar son moda ve en çok tercih edilen erkek gömlekleri ile bu uyumu yakalamaya çalışmaktadır. Erkek gömleğinizin ön planda olmasını ve dikkat çekmesini istemeleri halinde, nelere dikkat edilmelidir?İlk olarak açık renk gömlek tercihlerinde, pantolon renginin koyu olması önemlidir.Giyilen pantolon ve gömleğin ikisinin de açık renk olması durumunda bu imajınızı ve görünümünüzü olumsuz etkileyecektir. Ancak gömlek ve ayakkabınızın açık renk olması ile birlikte kişinin tarzı ortaya çıkacak hoş bir görüntü elde edilecektir.

Koyu renk veya açık renk gömlek tercih ederseniz edin dikkatleri üzerinize çekmek için göze hitap eden kombinler ile harika görünmeyi gerçekleştirebilirsiniz. Erkek gömlek seçimlerinde özel gün veya günlük giyimlerde kombin oluşturmaya dikkat ederseniz karizmatik bir görünüme kavuşmanız mümkün olmaktadır. Kombin uyumu her zaman için erkek gömleklerinin daha fazla dikkat çekmesine ortam hazırlamakta ve bu durumda sizin tüm dikkatleri üzerinizde toplamanızı sağlamaktadır.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön