Erkek Gömlek Modası

 

Erkek gömlek yıllardır kullanılan ve erkeklerin vazgeçemediği parçalar arasında yer almaktadır. Her erkek gömlek giymekten hoşlanır ve dolabında onlarca farklı desen ve model de gömlek bulundurur. İster spor olsun ister klasik erkek gömlek modelleri her tarzda kıyafet ile kullanılabilmektedir. Dufy firması kurulduğu günden bu tarafa erkeklerin özel zevki olan gömlek üretimine ağırlık vermiş bir firmadır. Sektördeki rakiplerini geride bırakan firma erkek gömlek konusunda sınıfının birincisidir. Uzun yıllardır gömlek üretimi yapan firma işinde uzman profesyoneller ile çalışmaktadır ve kaliteli ürünler üretmektedir. Ürün kalitesini her şeyin üzerinde tutan firma müşteri memnuniyetini önemsemektedir.

Son Moda Renkler

Erkek gömlek ister yaz olsun ister kış her mevsimde giyilmektedir. Dufy firması erkek gömlek modellerinde o yılın renk ve desenlerine göre kumaş seçmektedir. Kumaşları birinci sınıf olan firma pamuksu dokuda ve nefes aldıran kumaşlar kullanmaktadır. Yılın en moda renklerini tercih eden firma erkek gömlek konusunda da modaya öncülük eden firmalar arasında yer almaktadır. Renk çeşitliliği oldukça fazla olan firma mevsimine uygun renk ve kumaşlar kullanmaktadır. Her yaşa ve zevke hitap eden renk ve desenler bulundurarak müşteri yaş gurubunu genişletmiştir. Genç ya da yaşlı fark etmeden her yaş gurubundan müşteri profiline sahiptir.

Uzun Süre Kullanım

Bir kıyafet ne kadar uzun süre kullanılırsa müşteriyi o kadar memnun eder. Bir ürünün uzun ömürlü olmasını sağlayan en önemli etken ise kumaşının kalitesidir. Birinci sınıf kumaşlar kullanmayı ilke edinmiş olan firma birkaç yıkamada solacak ya da renk atacak kumaşlara yer vermemektedir. Uygun yıkama şartlarında erkek gömlekleri uzun yıllar kullanılabilir. Böylelikle en sevilen gömlekler yıpranma ve eskime korkusu olmadan defalarca giyilebilir ve yıkanabilir.

Kaliteli Kumaş

Kumaş kalitesini renk ve desenden daha önce hava aldırma özelliği göstermektedir. Bir kumaşın kaliteli olabilmesi için hava aldıran pamuksu dokuda bir kumaş olması gerekir ve o kumaşın giyenin üzerinde hoş durması gerekir. En basit halde dikilse bile kaliteli kumaş her zaman kendini belli eder. Bir kumaşın kaliteli olduğunu anlamak için mutlaka dokunmaya gerek yoktur. Dufy firması tarafından kullanılan kumaşlar piyasadaki en kaliteli kumaşlar arasında yer almaktadır.

 

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön