Erkek Giyimi Adına Her Şey

 

Firma, kurulduğu 1964 yılında günden itibaren, erkek giyim ile ilgili her türlü ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarımlarını sürekli yeniliyor. Erkek gömlek üretimi ile hizmetlerine başlayan firma, erkek giyim konusunda hem ülkemizde hem de yurt dışında aranan bir marka haline gelmiştir. Yenilikçi ve sürekli gelişim politikası çerçevesinde ürünlerin çeşitliliğini, kalitesinden taviz vermeden arttıran firma, 35 adet mağazası ile de sektörde lider konumda bulunuyor.

Firma kaliteli ürünlerini, düşük fiyatlarla piyasaya sunarak her bütçeye sahip kişilerin kaliteli ve şık giyinmesini de sağlıyor. Bu kapsamda, firma üç al iki öde gibi çeşitli kampanyalar ve uygun taksit imkanları ile de müşterilerinin bütçesine katkı sunuyor.

https://www.dufy.com.tr/giyim

Giyim Çeşitleri

Firmanın erkek giyim çeşitliliği şu başlıklardan oluşmaktadır;

  1. Üst giyim: firmanın üst giyim çeşitliliği, modern tarz ve çizgilerle sektörde öne çıkmaktadır. Firma bu kapsamda onlarca çeşit gömlek, t-shirt, sweatshirt, triko ve yelekler bulunuyor.
  2. Alt giyim: firmanın alt giyim çeşitleri arsında pantolondan jeanslere, şortlardan deniz şortlarına kadar son moda ve kaliteli ürünler bulunuyor.
  3. Dış giyim: firma dış giyim konusunda sadece şıklığı değil aynı zamanda koruma özelliğini de ön plana çıkarıyor. Firmanın özel tasarıma sahip takım elbiseleri ve smokinlerinin yanında, en kaliteli ve her türlü hava şartlarına uygun mont ve kaban çeşitleri mevcut.

Gömlek Çeşitleri

Firmanın özel tasarımcılara hazırlatmış olduğu, her renk ve regular fit, slim fit ve büyük beden kalıplardaki gömlek çeşitleri şunlardır;

  • Klasik gömlek çeşitleri: düz, ekose, çizgili, micro ve pitikare onlarca model bulunuyor.
  • Spor gömlek çeşitleri: firmanın ürettiği spor gömlekler, günlük ve her türlü spor giyim için ideal kombin imkanı sunuyor.
  • Kısa kollu gömlek çeşitleri: firmanın kısa kollu gömlekleri hem pantolon içine konabilecek, hem de pantolon üstüne çıkarılarak giyilebilecek şekilde tasarlanmış. Her beden için birebir uyacak ölçülerde hazırlanan gömlekler, sektörde en zengin renk ve çeşitliliğe sahip bulunuyor.

Ayakkabı Çeşitleri

Firma her türlü giyime uygun ayakkabı çeşitlerini sitesinde müşterilerinin beğenisine sunuyor. Firma, özel günler ve resmi davetler için onlarca renk çeşitliliğinde ve modelde birbirinden şık ve konforlu klasik ayakkabıları, müşterileri ile buluşturuyor.

Firma, casual ayakkabı çeşitliliği olarak ise, spor ve günlük giyime uygun, dört mevsim koşullarına uygun tarzda, sağlıklı ve modern tarzda ayakkabılar sunuyor. Firmanın hakiki deriden imal ettiği ayakkabılar ise, sektörde en çok tercih edilen ayakkabıların başında geliyor.

Aksesuar ve Hediye Çeşitleri

Firma, erkek giyim ile birlikte olmazsa olmazı olan aksesuarları da sitesinde zengin çeşitleri ile müşterilerine sunuyor. Bunların arasında en kaliteli cüzdanlar, şık kol düğmeleri, kıyafetleri tamamlayan mendiller ve kemerler ile kravat çeşitleri bulunuyor. Firma ayrıca, hediyelik setleri ile erkeklere verilebilecek en güzel hediyeleri de sitesinde bulunduruyor.

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön