Yeni Sezon Erkek Giyim Modası Nedir?

Erkek modası her sezon farklı şekillerde kişilere ulaşmaktadır. Mevsim geçişlerinin yaşanması ile birlikte kıyafet modasında da farkı modellere yer açılmaktadır. Yeni sezon erkek modası içerisinde renklerin soluk bir hal aldığı görülmektedir. Sonbaharın yaklaşması ile birlikte erkek giyim modasında daha koyu tonlar kullanılmaktadır.

Bu sezon kahverengi ve tonları erkek giyim ürünleri üzerinde sık sık tercih edilen renkler arasında yer alacaktır. Uzun kollu trikoların ve kesik pantolonların vitrinlerde kendini göstermesi ile birlikte sonbahar erkek giyim kreasyonunda yeni keşiflere başlanmaktadır.

Yeni Sezon Triko Modelleri Nelerdir?

Erkek giyim modasını takip eden kişiler için yeni sezon trikolar dikkat çekici özelliklere sahiptir. Sezonun en öne çıkan parçalarından biri olan yuvarlak yaka, örme, bej tonlarında tasarlanan trikolar sezonun erkek modasını net bir şekilde yansıtmaktadır. Kolları uzun olan bu trikonun alt kısmında bulunan kalın kumaş geçişi de trikonun mevsime uygun hale gelmesini sağlamaktadır. Yeni sezon erkek triko modellerinden bir diğeri ise kazayağı desenli ince, bisiklet yaka trikolardır.

Yeni Sezon Erkek Alt Giyim Modası Ürünleri Nelerdir?

Yeni sezon erkek modasında alt giyim ürünleri olan pantolonlar şıklığını koruyacak şekilde tasarlanmıştır. Kahverengi mat kumaş pantolonlar bu sezona damga vuran parçalar arasında yer almaktadır.

Paçaları uzun ve kıvrılmış şekilde tasarlanan bu pantolonlar pek çok süveter ve bluz ile uyum içerisinde kullanılmaktadır. Günlük rahat kombin oluşturmak isteyen kişiler için sezona uygun keten kumaş bej renk pantolonlar bulunmaktadır. Bu pantolonlar ile gömlek kullanımı sağlanarak günlük rahat bir görünüm elde edilmektedir.

Erkek Giyim Modasına Uygun Kombin Önerileri Nelerdir?

Erkek giyim modası oldukça geniş bir kreasyonu içerisinde barındırmaktadır. Yeni nesil ürünlerin bulunduğu bu sezonda, parça seçimleri de birbirinden eşsiz şekilde tasarlanmıştır. Yeni sezon erkek giyim modasına uygun kombin önerileri arasında, keten kumaş pantolon ve keten kumaş gömlek parçaları en güzel kombini oluşturmaktadır.

Beline kahverengi kemer takılan bu pantolonlarda gömleğin içte kalması da pantolonun asil duruşunu öne çıkarmaktadır. Sırta alınan bluz ile bej tonlarında oluşturulan bu kombin, kişinin yeni sezon erkek modasına uygun şekilde giyinmesini sağlamaktadır.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön