Erkek Gömlek Kombinleri Nasıl Yapılır?

Erkek gömlek seçiminde günümüzde birçok seçenek satışa sunulmaktadır. Siz de renk seçimi yaparken kombin uyumuna dikkat ederek gömleklerinizin daha dikkat çekici olmasını sağlayabilirsiniz. Bir kombinde renk uyumu değişmez kurallar arasında yer alıyor. Pantolon – gömlek uyumu, ceket – gömlek uyumu ya da ayakkabı – gömlek uyumu ile siz de harika görünüme sahip olabilirsiniz.

Dufy yeni sezon erkek gömlekler Alışverişe Başla

Açık ve Koyu Tenlilerin Tercih Etmesi Gerekenler

Eğer açık tenli ve sarışın bir vücut yapısına sahipseniz, gömlek renk seçiminde koyu renkleri tercih edebilirsiniz. Özellikle davet ve düğün gibi organizasyonlarda tercih edeceğiniz renkler şık ve güzel görünmenize yardımcı olacaktır. Açık tenli beyler için siyah, lacivert ve koyu antrasit renkler çok daha dikkat çekici olabilmektedir. Siz de seçiminiz yaparken ten renginize uygun renk ve modelleri tercih edebilirsiniz.

Koyu tenli beyler ise beyaz, açık sarı ve mavi tonları tercih ederek çok şık bir görünüme sahip olabilirler. Siz de tarzınızı yansıtacak harika model ve tasarımları tercih ederek şık görünmek isterseniz, kombin önerilerinden yararlanabilir ve tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Kombin Yaparken Bilmeniz Gerekenler

Erkek gömlek seçiminde kombin yaparken, pantolondan tutunda ayakkabı ve ceket rengine kadar birçok detaya dikkat etmelisiniz. Bu konu da özellikle beyler son moda trend erkek gömlekleri tercih ederken bu uyuma dikkat etmeye çalışıyor. Peki, gömleğinizin dikkat çekmesini ve ön planda olmasını isterseniz, hangi detaylara dikkat etmeniz gerekir?

Öncelikle açık renk gömlek tercih ediyorsanız, pantolonunuzun renginin koyu olmasına dikkat edin. İki parçanın açık renk olması şık görünmenize olumsuz etki yapacaktır. Ayakkabınızın açık renk olması ve gömleğinizin açık renk olması ile siz de tarzınızı ortaya çıkarabilirsiniz. İster açık renk gömlek tercih edin, isterseniz de koyu renk gömlek tercih edin, şık görünmek için yapacağınız küçük kombin önerileri ile harika görünmeyi başarabilirsiniz. Erkek gömlek seçiminde kombin yaparken tüm bu detaylara dikkat ederek siz de özel gün ya da günlük hayatta şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Kombin uyumuna dikkat ederek gömleklerinizin daha dikkat çekici olmasını sağlayabilirsiniz

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön