Erkek Gömlek Rengi Seçimi Nasıl Yapılır

Erkek dolaplarının vazgeçilmez ürünü olan gömlekler şık olmanıza yardımcı olan en önemli giyim ürünleri arasında yer alıyor. Birçok modelinin bulunması sayesinde istediğiniz tarzı seçebilir ve kullanım sağlayabilirsiniz. Seçimlerinizde dikkat etmeniz gereken en önemli detaylardan bir tanesi renk seçimidir. Birçok rengin bulunmasından dolayı daha çok sizi yansıtan renkleri tercih etmeye özen gösterin. Eğer spor bir tarz oluşturulmak isteniyor ise mutlaka canlı renk tonları tercih edilmelidir. Erkek gömlek modelleri içerisinde klasik tarz ve dar kesim modeller bulunuyor. Kullanım yapacağınız yere uygun olarak seçim yapabilirsiniz.

Ceket Ve Gömlek Uyumuna Dikkat Edin

Seçilecek olan gömlek modelinin ceket ile bir uyum içerisinde olması gerekir. Tarz olarak birbirine yakın olmaları sayesinde daha kaliteli bir kullanım elde edebilirsiniz. Uyum olmaması durumunda estetik bir görsel de oluşturamazsınız. Bunun için bu ayrıntıya mutlaka dikkat etmeniz gerekir. Ten renginize uygun renk seçimi de yapmanız ceket ile birlikte uyum içerisinde olmanıza yardımcı olur. Eğer ceket kullanmayacaksanız pantolon uyumu da önem vermeniz gerekir. Pantolon ile yakın renkte bulunması sayesinde şıklığı elde edebilirsiniz.

Koyu renk bir ceket tercih ederseniz, içine giyeceğiniz gömlek kontrast yaratması amacıyla açık ve uçuk renkleri tercih edebilirsiniz. Siyah renk spor ceket içine uçuk pembe dikkatlerinizi üzerinize çekecektir.

Vücut Şeklinize Uygun Seçim Yapın

Erkek gömlek seçiminde mutlaka vücut şeklinize uygun bir seçim yapmanız yararınıza olacaktır. Seçilen gömlek içerisinde rahat bir şekilde hareket edebilmeniz de gerekiyor. Gün içerisinde kendinizi daha rahat hissetmeniz için model seçimini de titizlik içerisinde yapmalısınız. Dar kesim modeller sizin daha şık görünmenize yardımcı olur ve vücut tipi için de uygunluk taşır. Bu tarz modelleri tercih ederek kullanım sağlayabilirsiniz.

Spor bir tarz gömlek arayışı içerisinde iseniz canlı renk tonlarından oluşan modelleri de tercih edebilirsiniz. Farklı renk tonlarına sahip modeller sizin daha estetik olmanıza yardımcı olur. Kombinlerinizde renk uyumu da önem taşır. Ceket, gömlek ve pantolon uyumunun kaliteli olması sayesinde istenilen sonuç alınabilir. Rahatlığa önem verenler ise en yeni kreasyon içerisinden seçim yapabilirsiniz. Kilo sorunu olanlar ise bol kesim gömlek modellerini tercih edebilirler. Bu sayede daha kaliteli bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön