Erkek Modasındaki Kombinler

En az kadınlar kadar erkekler de modayı yakından takip etmektedirler. Artan model çeşitliliği sayesinde her gün modayı yakından takip eden ve giydiği kıyafetleri özenle seçen erkek sayısı artmaktadır. Seçtiğiniz şık ve tarz kıyafetlerle dışarıdayken herkesin ilgi odağı haline gelebilir ve kendi tarzınızı yaratabilirsiniz. Erkek modası her gün daha çok çeşitli ürünlerle ve markalarla erkeklerin ilgisini çekmektedir.

Erkek Modasında Hangi Giyim Ürünleri Tercih Ediliyor?

İlkbahar ve yaz aylarında tercih edilen gömlekleri tek başına veya başka bir kıyafetle kombinleyip tarzınızı gösterebilirsiniz. Günlük olarak ya da ofiste çalışırken şık bir gömlekle daha karizmatik olursunuz. Jean gömlek, erkek spor gömlek, kısa kollu gömlek veya uzun kollu gömlekler modellerinden birini seçerek şıklığınızı arttırabilirsiniz. Gömlek çeşitleri olarak çizgili gömlek, desenli gömlek, düz gömlek, kareli gömlek ve yaka çeşitliliği açısından da hakim yaka, İtalyan yaka ve klasik yaka modellerinden tarzınıza ve vücut şeklinize en iyi gidecek ürünü giyebilir ve tarzınızla dikkat çekebilirsiniz. Erkeklerin en çok tercih ettiği gömlek renkleri ise mavi, lacivert, beyaz, siyah, pembe ve haki gömleklerdir. Takım elbise erkek modası dünyasında erkelere en çok yakışan giyim ürünü olarak biliniyor. Daha çok siyah ve gri tonları tercih edilen takım elbiseler düğünlerde veya herhangi bir iş toplantısında tarzınızı en iyi şekilde yansıtacak.

Giyeceğiniz şık bir takım elbisesinin yanında erkek kumaş pantolon veya erkek gabardin pantolon çeşitlerinden seçerek iş yerinde veya bir iş toplantısında tüm dikkatleri üzerinize çekebilir ve öz güveninizle daha başarılı olursunuz. Daha rahat pantolon giymek isteyen erkekler regular pantolon, bol pantolon ya da standart kesimi tercih edebilirler. Siyah, mavi, lacivert ve gri renk pantolonlar ise erkeklerin en çok tercih ettiği renkler arasındadır.

Erkek Giyiminde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Seçtiğiniz kıyafetin bedeninize tam oturmasına dikkat etmeli ve teninize en iyi gidecek rengi seçmelisiniz. Giydiğiniz kıyafetlerin yanına mutlaka o renklere modaya uygun atkı, bileklik ve gözlük gibi aksesuarlar alınmalıdır. Erkek modası giyinmesine dikkat eden ve özenen erkekler için her gün daha şık ve yeni ürünler tasarlamaya devam ediyor.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön