Erkek T-Shirt Nasıl Olmalıdır?

Erkek T-Shirt erkeklerin en sık kullandığı kıyafet türlerinden bir tanesidir. T-shirtler yaz ayları geldiği zaman giyim oranları daha fazla olan ürünler arasındadır. Hem tatile hem de günlük olarak giyebileceğiniz t-shirtler yaz aylarının bunaltıcı ve sıcak havalarında biraz daha rahatlamanıza ve kavurucu sıcaklardan sizi korumaya yardımcı olabilir. Her yıl hem moda renkler olarak hem de desenler bakımından birçok t-shirt mağazaların içerisinde raflarda yerini almaktadır. Genel olarak spor bir tarzınız varsa t-shirtler sizin kurtarıcınızdır. Beyaz tenli iseniz koyu renkli olan t-shirtleri almanızda fayda vardır. Örnek olarak gösterilecek olursa bu renkler siyah, bordo, lacivert ve benzeri gibi renkler olabilir.

Açık renk alır iseniz beyaz tenli olmanızdan kaynaklı olarak ten renginiz daha da açık bir renk gibi gözükecektir. Esmer ya da buğday teniniz var ise buna uygun olarak da sarı, pembe, yeşil, turuncu ve benzeri gibi açık renkli giysiler tercih ederek kombin yapabilirsiniz. Esmer olduğunuz içinde bu renkler daha canlı duracaktır. Bu senenin modası hiç şüphesiz sarı rengidir. Sarı renk yazı tamamlayan renkler arasındadır cıvıl cıvıl olan ve canlı bir renktir.

Erkek T-shirt Kombin Nasıl Yapılır?

Erkek t-shirt kombin yapılması oldukça rahat ve kolaydır. Çünkü t-shirt  kişiye spor bir görünüm kazandırmasından dolayı spor olan kombinler oldukça kolaydır. Sadece spor kombini yaparken renk uyumuna dikkat etmeniz gerekmektedir. Giydiğiniz pantolon, t-shirt, spor ayakkabılar kıyafetinizle uyum içerisinde olmalıdır. Bu yüzden erkek t-shirt alırken pantolon ihtiyacınız var ise pantolonda alarak kombin yapabilirsiniz. Koyu renk kot  pantolonlar genellikle açık renk ya da koyu renk t-shirtlere de uymaktadır. Çünkü içerisinde beyazlıklar da olduğu için kot pantolonların üzerine yine ten renginize uygun olarak sarı, yeşil, beyaz gibi renkler giyerek spor ayakkabınızı da beyaz tercih ederek giyebilirsiniz. Bu senenin en moda olan t-shirtlerinden bir tanesi çizgili t-shirtlerdir.

Çizgili olan t-shirtler siyah beyaz, kırmızı beyaz, lacivert beyaz, yeşil beyaz gibi daha çok fazla rengi içeren t-shirtler bu yazın en moda t-shirtlerindendir kombini de bir o kadar kolaydır. Siyah pantolon ya da tercihinize göre beyaz pantolon ile üzerine çizgili giyeceğiniz t-shirt giyerek beyaz ayakkabı ile kombin yapabilirsiniz. Oldukça güzel ve spor durmaktadır.

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön