Erkek Gömlek Kombinleri Nasıl Yapılır?

Erkek gömlek seçimizde günümüzde pek çok alternatif tasarlanarak erkeklerin beğenisine sunulmaktadır. Erkekler renk seçimi yaparken kombin uyumuna çok fazla dikkat etmeli ve bu sayede gömleklerinizin daha dikkat çekici olmasını sağlayabilirsiniz. Bir kombini en şık ve en modern gösteren kuralların başında renk uyumu gelmektedir. Gömlek- pantolon uyumu, gömlek- ceket uyumu ve ya gömlek ayakkabı uyumu ile sizde hem şık hem de modern görünüme sahip olabilirsiniz.

Ten Rengine Uygun Gömlek Modeli Tercih Edilmelidir?

Eğer açık tenli ve sarışın bir ten rengine sahipseniz gömlek rengi seçerken koyu ton renkleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Özellikli özel gün ve özel organizasyonlarda tercih edeceğiniz erkek gömlek modelindeki renkler hem şık hem de oldukça güzel gözükmenize imkan sağlayacaktır. Açık tenli erkekler için lacivert, siyah ve koyu antrasit renkler çok daha dikkat çekici bir etki sergilemektedir. Siz de gömlek seçerken kendinize uygun renk ve modelleri tercih etmelisiniz.

Koyu ten rengine sahip olan erkekler ise açık sarı, beyaz ve mavi renginin tonlarını tercih ederek hem çok şık hem de çok modern bir görünüm elde edebilirler. Siz de kendi giyim tarzınızı yansıtacak şık model ve tasarımları tercih ederek harika bir görünüme sahip olmak isterseniz kombin önerilerinden yararlanabilir ve giyim tarzınızı kolay bir şekilde yansıtabilirsiniz.

Kombin Yaparken Bilmeniz Gerekenler Nelerdir?

Erkek gömlek modelleri ile kombin oluştururken pantolonundan tutunda ayakkabı ve ceket rengine kadar pek çok detaya özenle dikkat edilmelidir. Bu konuda özellikle erkekler son moda trend erkek gömleklerini tercih ederken bu uyuma dikkat etmeye çalışıyor. Kombinde gömleğinizin dikkat çekmesini ve ön plana çıkmasını istiyorsanız öncelikle olan tercihinizi açık renk gömlek modelinde yana kullandıysanız pantolonunuzun rengi muhakkak koyu olmalıdır.

Gömlek ve pantolonun açık renk olarak tercih edilmesi ortaya nahoş bir görüntü çıkartır. Ayakkabıyı da açık renk tercih ederek çok şık bir kombin elde etmiş olursunuz. Erkek gömlek modelleri ile kombin yaparken bu detaya çok fazla dikkat edilmelidir. Bu şekil oluşturulan kombinler hem günlük hayatta hem de özel gün ve özel organizasyonlarda şık olmanıza imkan sağlayacak.

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön