Erkek Ceket Modası Ve Kombin

Hem günlük yaşam içerisinde hem de özel hayatta tercih ettiğiniz ceketler ile karakterinizi ortaya koyabilirsiniz. Giymiş olduğunuz kıyafetler ve oluşturduğunuz kombinler sizin iç dünyanızın yansımasına sebep olur. Özellikle çalışma dünyasında bir ortama girildiğinde ilk anlar ve ilk izlenim iş ortamı için oldukça önem arz etmektedir. Karşınızdaki insanlar üzerinde olumlu bir etki bırakabilmek için tercih ettiğiniz erkek ceket modellerini doğru bir şekilde kombinlemeniz gerekmektedir.

Gidilecek mekanın uygunluğuna göre ceket tercihlerini değiştirmeniz gerekiyor. Her erkek ceket her ortama uyum sağlayamayabilir. Tercih ettiğiniz ceket gösterişli, şık ve kaliteli bir yapıya sahip olabilir fakat ceketiniz ve siz bir bütün içinde olmazsanız istediğiniz göz alıcı etkiye kavuşamazsınız. Ceketiniz ile hem pantolon hem de ayakkabınız bir uyum içerisinde olmalıdır Ancak o zaman istediğiniz şık ve modern görüntüyü elde edebilirsiniz.

2019 Yeni Sezonunda Öne Çıkan Erkek Ceket Modellerinde Neler Var?

Erkek ceket modasında bu yeni sezon daha çok canlı renkler ön plana çıkıyor. Günlük hayat içerisinde kullanım için renkli ve tek düğmeli erkek ceket modeli yeni sezonun en fazla tercih edilen modeli olmaktadır. Hem işyeri hem de ofis ortamı için ekose ceket modelinizin içine yakalı tişört modellerini tercih edebilirsiniz. Erkek ceket modasında en trend kombin ceket ile tişört ile oluşmaktadır. Ceketinizi giydiğiniz zaman dilimi oldukça önemlidir. Giysi dolabınızda gündüz giymek için ayrı gece giymek için ayrı ceketlerinizin olması gerekmektedir. Gece giyilecek ceket modeli hem daha ağır hem de daha şık olmalıdır.

Erkek Ceket Giymenin Püf Noktaları Nelerdir?

Özel gün ve özel organizasyonlar için başarılı bir terzinin elinden çıkmış ve vücudunuza tam oturan bir kaç ceketiniz mutlaka giysi dolabınızda bulunmalıdır. Özel olarak dikilen ceketler her zaman daha dikkat çekici ve havalı durmaktadır.

Mavi renk ve tonlarında olan ceket modelleri her durumda erkeğin kurtarıcısı olmaktadır. Günlük kulanım için ise lacivert ve siyah renkli ceket modeli seçmeniz enerjinizin düşük görünmesine sebep olur. Bu sebep ile açık gri renk tonlarındaki ceket modelleri günlük kullanım için her zaman uygun olmaktadır.

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön