Yeni Sezon Erkek Blazer Ceket Modelleri

Sezonun öne çıkan dış giyim parçalarından birisi blazer ceketlerdir. Blazer ceketler sonbahar modasında kendini gösteren parçalardandır. Modelleri ve üstte duruşu ile şık bir görüntü sağlamaktadır. Erkek blazer ceketlerde yeni sezon süet ve kadife parçalar yer almaktadır. Erkek ceket modasında göz parçalardan biri olan blazer ceketler sezonun renkleri ile kadife kumaş ile birleştirilmiştir. Kahve ve turuncu tonlarının yoğunlukla kullanıldığı bu ceketler modern bir çizgi oluşturmaktadır.

Bir başka blazer ceket modeli ise omuzları vatkalı, koyu renk ceket modelleridir. Birden fazla bu tarz model bulunması her tarza uygunluğunu arttırmaktadır. Sezonun gözde parçası olan bu blazer ceketleri balıkçı yaka ya da bisiklet yaka kazaklar ile kombinleyebilirsiniz. Özellikle sonbahar dış giyim parçası almak isteyen kişiler ilk olarak bu blazer ceket modellerine bakabilir.

Erkek Deri Ceket Modası Yine Konuşuyor

Deri ceketin asilliği yapılan kombine yansımaktadır. Sezonun kendini konuşturan deri ceket modellerinde kolları fermuarlı siyah ve taba rengi ceketler bulunmaktadır. Taba renk ceketler özellikle kendini ön plana çıkarmak isteyen kişilerin ilgi odağı olmaktadır. Kapüşonlu deri ceket modelleri soğuk günlerde en sık tercih edilen dış giyim parçalarındandır.

Deri ceket ile tarzınızı daha sert bir hale sokabilirsiniz. Zımbalı ve arkası desenli olan siyah deri ceket modelleri sert bir görünüm sağlamaktadır. Tüm kombini siyah yaparak bu ceketi üzerinize alabilirsiniz. Deri ceketlerde düğme detaylarının bulunması bilinenin aksine farklı bir model yorumu getirmektedir.

Her Tarza Uygun Kot Ceket Modelleri

Kot ceket modellerinde her sezon geniş bir yelpaze bulunmaktadır. Desenli, desensiz, koyu ve açık renk modelleri her yaşa ve tarza uygun şekilde tasarlanmaktadır. Sırt detayında bulunan desenler ve işlemeler kot ceketin havasına daha çok hava katmaktadır. Özellikle kollarının farklı renk ve kumaş olduğu kot ceket modelleri klasik görünümden uzaklaşmaya yardımcı olur.

Kot ceket modellerinde zımba detaylarının bulunması cekete hareket katmaktadır. Ceketin cep kısımlarında ve yaka kısmında bulunan bu zımba detayları ile kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Kapüşon modelli kot ceketler de sezonun en sık seçilen parçalarından biridir. Bu ceket modellerini tercih ederek modaya uygun giyinmiş olabilirsiniz.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön