Erkekler İçin Triko Modelleri

Erkek giyiminde triko modelleri de öne çıkıyor. Pantolonların üzerine kış mevsiminde giyilen birbirinden güzel trikolar şık bir görünüm sağlıyor. Erek giyiminde dikkat edilmesi gerekenler var. Mesela trikoların seçimi ve kombin yapılması çok önemlidir. Mevsimlere göre seçilen kıyafetlerden olan trikolar daha çok kış mevsiminde tercih edilir. Her erkeğin dolabında ise en az bir tane triko bulunmalıdır. Bu şekilde oldukça şık ve benzersiz bir görünüm kazanılır.

ERKEK GİYİMİNDE TRİKONUN ÖNEMİ

Erkek modası her geçen gün değişiyor. Farklı kombinler ve her geçen gün değişen kıyafetler erkekleri daha stil sahibi yapıyor. Bu nedenle erkek triko da en çok tercih edilen kıyafetler arasında yer alıyor. Kış modasının öne çıkanlarından olan trikolar pantolonların üzerinde çok şık görünüyor. Özellikle kot pantolonun üzerinde birbirinden farklı triko modelleri kullanılıyor. Farklı renklerde ve modellerde trikolar, erkekleri şık ve güzel gösteriyor.

ERKEK TRİKO SEÇİMİ NASIL YAPILMALI?

Erkek triko seçimleri bedene uygun yapılmalı. Mesela triko seçilirken bedene tam olarak oturmalı. Ne bol ne de dar trikolar alınmamalı. Ayrıca Trikolar kaşındırmayan örme modellerden olmalı. Dayanıklı ve şık bir görünüm aranmalı. Erkekler triko alırken, zevk ve beğenilerine göre tercihler yapmalılar. Ayrıca triko renkleri de oldukça önemli. Trikolar genellikle kot pantolon ve keten pantolonların üzerine tercih ediliyor. Kumaş pantolonlar trikolar ile kullanılmıyor. Çünkü kumaş pantolonlara trikoların tüyleri çıkabilir.

ERKEK TRİKO BAKIMI NASIL OLMALI?

Erkek trikoların bakımı doğru bir şekilde yapılmalı. Özellikle tüylü modellerde mutlaka kuru temizleme tercih edilmeli. Erkek trikolarının uzun ömürlü olabilmesi için doğru bakım seçenekleri uygulanmalı. Giyilen ve kirlenen triko modelleri elde soğuk suyla da yıkanabilir. Çok kırıştırmadan sıkılıp askıya asılarak kurutulabilir. Erkek triko modelleri çamaşır makinesine atıldığında ipleri zedelenir ve ömrü kısalır.

BİRBİRİNDEN ŞIK ERKEK TRİKO MODELLERİ

Günümüzde erkek giyiminde öne çıkan trikolarda daha çok örme modeller tercih ediliyor. Ayrıca trikoların sık dokuma yapılmasına da özen gösteriliyor. Kış mevsiminde sıklıkla giyilen triko modelleri boğazlı ve bisiklet yaka modellerden tercih ediliyor. Erkekler triko alırken, her detaya dikkat ediyorlar.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön