Takım Elbise Seçimi Nasıl Yapılır

 

Takım elbise her erkeğin dolabının içerisinde en az bir adet bile olsa bulunan bir elbise türüdür. Takım elbise erkekler için bir çok farklı yerde giyilmektedir. Takım elbise denildiği zaman akla ilk gelen şey tartışmasız düğünlerdir. Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte takım elbise satan firmalar da yoğunluk meydana gelmektedir. Sezon açıldığı zaman da model olarak farklı farklı desenler, renkler ortaya çıkmaktadır. Böyle bir durum söz konusu olunca da seçim yapmakta genelde zorlanılmaktadır. Takım elbiseler banka gibi ya da özel sektörde çalışanlar için de tercih konusu olabilmektedir. Girecek olduğunuz toplantılar, iş görüşmesi ve benzeri gibi durumlarda akla gelen ilk şey takım elbise giymektir.

https://www.dufy.com.tr/erkek-takim-elbise

Özellikle iş görüşmelerinde kendinizi daha iyi ifade etmeniz ve girecek olduğunuz firmaya olan saygınızdan dolayı takım elbise iş görüşmelerinde ayrı bir önem arz etmektedir. Bu yüzden 1 adet bile olsa mutlaka bulundurmanız gerekmektedir. Sadece düğün ve iş görüşmelerinde çalışma ortamında değil eşinizle, sevgilinizle, nişanlınızla birlikte yıl dönümleri ya da özel gün kutlamalarında giymiş olduğunuz takım elbise diğer günlerden farklı olduğunuzu ve o güne vermiş olduğunuz önemi de gözler önüne sermektedir. Ayrıca takım elbise erkeklere yakışan en güzel kıyafetler arasındadır. Renk ve model olarak kendinize uygun olanı bulmuş olduğunuz zaman çok farklı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Takım Elbise Nasıl Kombin Yapılır?

Takım elbise zaman geçtikçe ve takım elbiseye olan önem arttıkça model ve desen olarak da farklı farklı ürünler ortaya çıkmıştır. Şimdilerde en fazla moda olan ve en fazla tercih edilen modeller arasında kareli olan takım elbiseler daha fala tercih edilmektedir. Lacivert bir takım elbisenin üzerine kırmızı ince çizgiler ile birlikte kare desenleri eklenir altına kombin yapabileceğiniz ister lacivert (en uygun renk olarak lacivert) dilerseniz başka renk ile de kombin yaparak giyebilirsiniz. Böyle bir takım elbisede gömlek olarak beyaz tercih etmenizde fayda vardır.

Sadelikten yana iseniz siyah beyaz bir takım elbise alarak giyebilirsiniz. Ancak hafif dar kesin pantolon ve bilekte duran pantolonlar diğer takım elbise modellerine göre daha modern durmaktadır. Ayakkabı olarak da kunduradan ziyade erkeklere özel olan babet gibi duran ayakkabılar tercih edebilirsiniz takım elbisenin altında oldukça güzel durmaktadır. Takım elbise seçerken dikkat etmeniz gereken unsur takım elbisenin üzerinize bol gelmemesidir.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön