Hangi Erkek Tişörtler Öne Çıkıyor?

Beyaz tonlar üzerine mavi çapa simgesi sempatik olmuş. Yaka kısmındaki mavi tonlar ve mavi düğmeler ile şık bir görüntü katmakta. Mavi ve beyaz tonların birleşimi tutarlı olmuş. Tatil yörelerinde giyilebilecek rahat bir tarz polo tişört tasarlanmış. Karşıdaki insana şıklık ve sadelik kavramlarını net bir şekilde gösteriyor. Tatil günlerinde, daha çok tercih edilebilecek bir model. Bu tasarımlar erkek modası kategorisinde günden güne kendini göstermeye başladı.

Gri Jakar Polo Yaka Erkek T-Shirt

Gri renkler üzerinde bir kara kalem çalışması yapılmış gibi yaprak dizaynları ustaca bir çalışma olmuş.Yaprak desenlerinin tişörte işlenmesi şık bir tasarımı vurgulamakta. Yakaların siyah tonlar kullanılarak düzenlenmesi tişörte farklı bir hava katmakta. Ciddiyet, saygı ve öz güven kavramlarını yaşatan bir tasarım oluşturmuş.

Koyu tonlarla oluşturulabilecek bir kombinlerle erkek modası kategorisinde yerini alabilir. Koyu tonların beraber kullanılabileceği çok tasarım olmaz. Çünkü kişinin içini bunaltır. Ancak canlılık kavramını gri renkten beslenerek tasarlanmış. Birçok farklı ortamda giyilebilecek şık bir yaz tasarımı geliyor.

https://www.dufy.com.tr/

 

 

Hardal V Yaka Erkek T-Shirt

V yaka modası tişörtlere farklı bir karizma kattığı ortada. Tişörtlerde yazında getirdiği etkiyle açıklık daha ön planda işlenmekte. Sıcak yaz günlerinde boynun daha açık bırakılması v yakayı daha cazip kılıyor. Görünüş açısından da çok daha karizma göstermekte. Hardal rengi yazın güzelliğiyle, rahatlığıyla birçok kişiye iyi bir görünüm katmakta.

Günlük hayatta, özel hayatta rahatlıkla giyilebilecek son derece şık bir tasarım. Slim fit kalıbıyla oluşturulması sporcu kişiler için daha iyi bir görünüm katacaktır. Birçok insanın günlük hayatında tercih edebileceği bir model.

Beyaz Bisiklet Yaka Lacivert Baskılı Erkek T-Shirt

Beyaz tonların üzerinde mavi rengin kullanılması çok uyumlu olmuş. Mavi palmiyelerin tişörte işlenişi adeta bir imza olmuş. Yazın rengini iyi hissettiren tişört tasarımlarından. Bisiklet yaka tasarımları eskiye nazaran biraz daha düştü. Ancak bu modelde kesinlikle doğru bir tercih olduğu söylenebilir. V yaka tasarımlarının aksine desenlerin yaka ile karışımı farklı bir stil katmış. Birçok kişinin tercih edebileceği sade ve şık bir tasarım olmuş.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön