Mont Nedir?

Mont belin biraz üstünde kalan, uzun ya da kısa kollu, yakalı ya da yakasız olarak çeşitlenen genellikle fermuarla kapanan bir tür ceket olarak bilinir.

Mont Ne Zaman Giyilir?

İçi kürklü olan deri ceket ve montlar genellikle kış dönemlerinde yada son baharda tercih edilirken, içi astarlı olan ince deri ceketler yada montlar ise özellikle de mevsimsel geçiş dönemlerinde, ilkbahar ve son baharın başlarında daha fazla kullanılma sunulmaktadır.

Kaliteli Bir Mont Neyden Üretilir?

Kaliteli bir mont demek deri mont anlamına gelmektedir. Çünkü deri olması nedeniyle soğuğu içeri geçirmez ve en önemlisi ise derinin elde edildiği hayvan türüdür.

Hangi Hayvan Derisi İyidir?

Kaliteli bir deri mont için en ideal deri türleri;

-Erkek malak derisi

-Kuzu derisidir.

-Dana derisi

Uygun Olmayan Deri Türü Var Mıdır?

Domuz derisi kendi kendine sürekli yağ salgıladığı için dayanıksızdır, ağırdır, bakteri üretir ve salgıladığı kötü bir kokusu vardır.

Montların İçine Ne Giyilmelidir?

Montlar kendiliğinden kalın oldukları için kişilerin hareket kabiliyetini kısıtlamamak için çok kalın olmayan ürünler tercih etmeleri onlar için daha iyi olacaktır. Montlarıyla uyumlu kazak gömlek gibi şeylerle kombin yapabilirler.

Mont Çeşitleri Sadece Bayanlar İçin Midir?

Her üründe bay, bayan olarak üretim ve çeşit olduğu gibi bu giyim ürününde de erkekler için üretim yapılmaktadır.

Erkek Mont Çeşitleri Nelerdir?

Mont, erkek mont çeşitleri şunlardır;

-Spor Mont.

-Bonded Mont.

-Mevsimlik Mont.

-Kapitone Mont.

-Kapüşonlu Mont.

-Yün Mont.

-King Size Mont.

 

Dufy Firması Montta Neden Tercih Edilir?

Dufy firması kaliteli ürünler ürettiği ve çeşitliliğinin bol olması, yaka modellerinin bile ürünün duruşuna göre değişiklik göstermesi sebebiyle kişinin isteklerine cevap vermesi sayesinde önde gelen firmalardan olmayı başarmış hemde kişiler tarafından tercih edilen bir marka yolunda emin adımlarla ilerlemiştir.

Dufy Firması Mont Fiyatları Nelerdir?

Dufy firması kendi üretimini yaptığı ürünleri kullandığı malzemeye göre ve işçiliğe göre değiştirmektedir. Fakat her kalitede ve her bütçeye uygun ürünler tasarlamakta ve siz değerli müşterilere sunmaktadır. 250 den başlayıp 600 e kadar varan fiyat aralığı vardır. Fakat bu fiyat aralığı sürekli değişmektedir.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön