Erkek Mont İle Şık Kombinler

Erkek modası günden güne zenginleşen parçalar ile dolmaktadır. Güzel ve gösterişli parçaların bu kadar artması kombin seçeneklerini de arttırmaktadır. Erkek mont ve ceket kombinleri sonbahar aylarının gözde kombinleri arasındadır. Pek çok özel davet ve iş hayatı kombinleri için erkek mont kombini yapılmaktadır. Bu montlar ile en basit kombini yapmak için rahat parçaları birleştirebilirsiniz. Jean kot pantolon üzerine beyaz bir bluz ya da tişört ile bu kombini oluşturabilirsiniz. Üzerinize şişme mont giyebilirsiniz.

Bu rahat kombini günlük hayatınızda sıkça yapabilirsiniz. Tüm rahat parçalar için geçerli olacak bu kombin sonbahara giriş aylarında pek çok erkeğin kullandığı parçalardır. Kombini tamamlayacak ve daha gösterişli hale sokacak detaylar ekleyebilirsiniz. Örneğin bu kombinin altına daha şık bir ayakkabı tercihinde bulunabilirsiniz. Kol saati ya da şık bir şal da aksesuar seçimleriniz için doğru seçenek olacaktır.

İş Hayatı İçin Mont Kombini

İş hayatında daha ciddi bir duruş sergilemeniz gerekmektedir. Bu nedenle mont seçiminizi daha şık ama sade bir modelden yana kullanmalısınız. Düz kumaş, boydan boya fermuar mont modelleri iş hayatında yapacağınız kombinlerin üzerine alacağınız parçalardan biri olabilir. Takım elbisenizin ya da kumaş pantolon, balıkçı yaka kazağınızın üzerine bu montu alabilirsiniz.

Kombini görsel açıdan destekleyecek olan yaka iğnesi detayını montun yaka kısmına takabilirsiniz. İş hayatı için yapacağınız kombinlerde el çantanız ile uyumlu renk ve modelde mont tercihinde bulunabilirsiniz. Özellikle yeni alacağınız mont için, ayakkabı ve çantanıza uyumlu olmasına dikkat edebilirsiniz.

https://www.dufy.com.tr/mont

Mont İle Özel Davet Kombin Önerileri

Erkek montlar farklı modelleri ile farklı ortamlara uyum sağlamaktadır. Özel davetlere katılırken giyeceğiniz montun daha şık ve gösterişli olmasına dikkat etmelisiniz. Özellikle davetler için sade bir kombin oluşturduğunuzda montunuza ağırlık verebilirsiniz. Tüm dikkatin montta olmasını sağlamak için gösterişli mont alışverişi yapabilirsiniz. Özel davetler için mont seçimi yaparken hakim yaka mont modelleri daha şık bir duruş sergilemektedir.

Özel davetlere katılırken takım elbiseniz ile aynı renk mont seçiminde bulunmanız görsellik açısından tamamlayıcı olacaktır. Bu tarz kombinlerde ayakkabı ve yaka flarına özen göstermek gerekir. Takım ile uyumlu ve desenli yaka fları kombine hareket katacaktır.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön