Sonbahar- Kış Modasında Erkek Montları

Günlük hayatımızda rahat ve şık kombinler tercih etmeye çalışırız. Bu kadın için de erkek için de geçerli bir düşüncedir. Kışın, rahatlık ve şıklık deyince de mont akla gelir öncelikle. Okula giderken, kursa giderken, arkadaşlarınızla buluşmaya giderken hava da soğuk ise, mont giymek kaçınılmaz olur.

Erkek Montlarında Göze Çarpan Parçalar

Bu kış, dolgulu montlar öne çıkıyor. Renk renk modelleri de oldukça fazla. Kışı ısıtan çok güzel renkleri var erkek montlarının. Yani erkek montları, renk renk desen desen ayrılmış gibi görünüyor. Çeşitliliğin çok olması erkeklerin işini zorlaştıracak gibi görünüyor. Bir örnekle erkeğin, nasıl bir mont kombini yapabileceğini örnekleyelim. Mesela lacivert dolgulu bir montu, bir kazak hatta, hava soğuksa kazağın içine giyebileceğiniz bir gömlek ile kombinleyebilirsiniz. Ve altına kot bir pantolon, bir bot giyip, şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Böyle bir kombine sahip olabilmek için öncelikle erkek mont kategorisine bir göz atın. Montları, teker teker inceleyin. Ve size yakışanı bulun. Yani, kışın içimiz üşürken, gözlerimiz üşümesin. Aynaya baktığımızda içimizin ısındığını görelim.

 

Kışın Baharı Yaşatan Havalarda Mont Tercihi

Kış aylarında baharı yaşatan havalar da son yıllarda kendini gösteriyor. O havalar yaz gelmiş hissi verip, içimizi ısıtıyor. İşte kışın, bahar havası yaşadığınız bir gün, ince bir mont tercih edebilirsiniz. Mesela ince bir mont altına bir sweatshirt giyip dışarıya çıkabilirsiniz. Hava soğuk değil de yağışlı ise, mutlaka bir yağmurluk giymelisiniz. Böyle havalarda şemsiye yeterli olmaz. Yani, tüm kombininizi yağmura karşı hazırlamalısınız. Bu sene yağmurluklar oldukça moda. Değişken hava şartlarına göre, dolabınızı düzenlemeniz sizin faydanıza olacaktır. Bir mont tüm kışı kurtarmayacak gibi görünüyor. Bu tür detayları atlamamakta fayda var.

Kuru, fakat soğuk havalarda yağmurluk sizi ısıtmaya yetmeyecektir. Bu havalarda kadife, kürk yaka montları tercih edip, soğuktan korunabilirsiniz. Kürk yakalı haki renkli bir mont içerisine giyeceğiniz bej renk bir triko, hem montu hem sizi güzel gösterebilir. Altına da desenli bir gömlek ve bej renk bir pantolonla ister okula ister gezmeye gidebilirsiniz. Yani, özetleyecek olursak, bu kombinlerle kışa hazırız. Soğuktan korunmanın, kış ayında güneşten kaçmanın yolu bu montlara sahip olmaktan geçiyor.

 

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön