Takım Elbise Nasıl Giyilmeli?

Elbisenizin omuzları kendi omuzlarınıza sarılmalı, gömleğinizin yakası ile ceketinizin yakası arasında boşluk kalmamalı ve ideal olarak ceketin kolları gömlek kollarınızdan yaklaşık yarım inç daha kısa olmalıdır.

Elbisenin Uygunluğu

Başka bir şey ve ceket senin için çok büyük. On yaşında gibi görünmek, ne kadara mal olursa olsun, babanızın takımını giymek asla iyi bir görünüm değildir. Ancak takım elbise diğer yoldan çok ileri gitmemeye dikkat edin. Slimfit takım elbise şu anda oldukça popülerdir ve iyi görünebilir, ancak her zaman ceketi ilikleyebilmeli ve yine de elinizi göğsünüzle gömleğinizin arasına rahatça sığdırabilmelisiniz.

Akıllı Bir Çift Ayakkabı

Giydiğiniz ayakkabılar, kıyafetinizi ya güzelleştirebilir ya da bozabilir. Doğru akıllı ayakkabıyı giymek, üzerine inşa edebileceğiniz sağlam bir temele sahip olmak gibidir. Sadece cilalı olduklarından ve renklerinin elbisenizi tamamladığından emin olun.

Cep Mendili

Sağ cep karesi, kravat takıp giymediğinize bakılmaksızın tamamen herhangi bir takım elbise oluşturacaktır. Neredeyse bir sebepten dolayı orada bir cebiniz olduğunu hissedersiniz ve takım elbise ceketinize detay ve bireysellik katma fırsatı açısından kaçırılmayacak kadar iyidir.

Kol Düğmeleri

Kol düğmeleri ilgili birkaç basit kural. Her zaman temiz, preslenmiş ve ceketin kolundan yaklaşık bir inç uzakta olmalıdırlar. Gömlek manşetleriniz, başparmağınızın başlangıcında ellerinizin tam üstüne gelecek kadar dar olmalıdır. İyi bir temel kural, elinizi takım elbise manşet bağlantılarıyla düğmeli veya tutturulmuş haldeyken manşetin içinden geçirebilirseniz, çok geniş olmasıdır.

Zarif Bir Kol Saati

Kol saatinin fiyatı önemli değil. Sadece basit ve zarif olması gerekiyor. Seçiminiz ne olursa olsun, basit ve zarif tutmayı unutmayın. Hangi saati takacağıma karar verirken ayakkabınızın rengini de göz önünde bulundurur ve ona göre eşleştirmeye çalışın. Kahverengi ayakkabılar, kahverengi deri kayış veya altın. Siyah ayakkabılar, siyah deri kayış veya gümüş vb.

Takım Elbise Çorapları

Çoraplarınızın yeterince uzun olduğundan emin olun. Tüm çabayı harcıyorsunuz ve takım elbisenizde oldukça kötü görünüyorsunuz, sonra aniden oturuyorsunuz ve herkes bacaklarınızı çorapların ve pantolonun arasında görebiliyor. Bacaklarınızın daha uzun görünmesini istiyorsanız, pantolonunuzla aynı renkte çoraplar giyin.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön