Erkek Ceket Kesimi Vücut Hatlarınıza Uygun Olmalı

Her erkek özellikle özel günlerde şık bir görünüme sahip olmak için takım elbise ya da ceket tercihi ile şıklığını öne çıkarmak istiyor. Özellikle ceket seçimi erkek giyimin en önemli detayları arasında gösterilmektedir. Ceket alırken yapılan hatalardan biri de ceket omuz boylarının tam vücut yapınıza uygun olmadan alınması oluyor. Günümüzde birçok erkek ceket alırken, kol ve bel kısmına bakarken, omuzların tam olarak oturduğuna bakmadan seçimini yapmaktadır.

Ceket Alırken Yapılan Hatalar Nelerdir?

Günümüzde birbirinden farklı ceket modelleri üretilmekte olup, bu ceketler farklı fiyat aralıkları ile beylerin beğenisine sunulmaktadır. Ceket yakaları günümüzde daha ince ve daha estetik bir görünüme sahiptir. Tercih edeceğiniz ceket modellerinde ince yakalı ceket seçimi ile siz de şık görünebilir ve modayı yakından takip ederek her daim tarzınızı koruyabilirsiniz. Erkek ceket alırken beylerin en çok yaptığı hatalar arasında ceket yakalarının günümüz modasına uymamasından kaynaklandığı gibi omuz genişliğine bakmadan almak gibi çeşitli hatalar ceket alırken beylerin en çok yaptığı hatalar arasında yer almaktadır.

Bu Detaylara Dikkat Ederek Ceketle Çok Şık Bir Görünüme Sahip Olabilirsiniz

Ceket seçiminde siz de bu detaylara dikkat ederek şık ve modaya uygun bir tarza sahip olabilirsiniz.

  • Erkek ceket seçiminde renk seçimini ten renginize ve pantolonunuza uygun seçmelisiniz.
  • Tek düğmeli cepler günümüzde en çok tercih edilen moda ceketler arasında yer alıyor. Bu seçimle modayı yakından takip etmeyi başarmış olursunuz.
  • Omuz genişlikleri ceketlerde tam üzerinize uygun olması gerekir. Büyük ya da dar gelen omuzlar üzerinizde ceketin güzel durmasını engelleyecektir.
  • Birinci sınıf kalite kumaş kullanılarak üretilen ceketler çok daha zengin bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır.
  • Yaz aylarında hafif ve ince ceketleri seçerken kışın ise soğuk havalarda sizi koruyacak kumaş modellerini seçmelisiniz.

Kravat ve ceket cebinde kullanacağınız mendil seçimi bir biri ile uyumlu olması gibi küçük detaylar ise şıklığınızı fazlası ile ortaya çıkaracaktır. Birbirinden farklı ve özel ceket modellerini seçerken siz de bu detaylara dikkat ederek daima şıklığınızı koruyabilirsiniz.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön