Mevsimlik Erkek Ceket Modelleri        

erkek ceketErkek ceket modelleri içerisinde doğru ürünü seçmek kimi zaman zor olabilmektedir. Doğru ürünü ararken bazı noktalara dikkat etmek gerekiyor. Bu noktalardan ilki kullanılacak olan mevsimdir. Soğuk kış aylarında yazlık ceketlerin kullanılması doğru olmayacaktır. Yaz aylarında da kalın ceketler bunaltıcı olacaktır. Bu yüzden doğru ceket seçimi önem taşıyor. Ayrıca renk seçimi de önemlidir. Renk seçiminde yapılacak olan bir hata istenmeyen sonuçlara sebebiyet verebilir. Uyumsuz renkler şıklıktan uzak bir seçime sebep oluyor.

Mevsim Geçişlerinde Erkek Ceket Modelleri İle Avantaj Yakalayın!

Mevsim geçişlerinde açık renkler tercih edilebilir. Açık renkler ile şık görünüm kolaylıkla yakalanacaktır. Aynı zamanda çok kalın olmayan ürünleri tercih etmek gerekiyor. Renk açısından da açık renkli ceketler tercih edilebilir. Açık renk ceketler ile yapılacak gömlek, pantolon kombini de önemlidir. Ceketin altına giyilecek olan gömleğin renk uyumu doğru yapılmalıdır. Siyah ceket altına siyah gömlek giymek şıklıktan uzak bir tercih olabilir. Bunun yerine açık renk gömlekler tercih edilebilir. Siyah ceket altına beyaz gömlek ile üst düzey şıklık yalanabilir. Diğer bir örnek ise mavi renk erkek ceket üzerinden verilebilir. Açık mavi renk kışlık ceket ile mevsim geçişlerinde şıklığı yakalayabilirsiniz. Açık mavi ceketin altına giyilecek olan sarı gömlek ile harika bir kombin yapılabilir.

Kış Aylarına Uygun Erkek Ceketler

Kış aylarında genellikle koyu renkler tercih ediliyor. Siyah ve lacivert bunların başında geliyor. Ayrıca kumaş yapısının da kalın olması gereklidir. Kalın bir kumaşa sahip ceket üşütmeyecektir. Buna ek olarak şık görünümün başlangıcı olacaktır. Kış aylarında giyilen ayakkabılar da koyu renk olmaktadır. Bu yüzden ayakkabı ve ceket uyumu kolay bir şekilde sağlanabilir. Siyah bot üzerine bile ceket giyilebilir. Alt giyim olarak ise yine benzer renklerde pantolonlar tercih edilebilir. Bu sayede şık bir görünüm elde ediliyor. Erkek ceket modelleri ile giyinme konusunda farkınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Birçok renk seçeneği sunan erkek ceketlerinden 3-4 tane alarak her gün için farklı bir ceket giyebilirsiniz. Sonucunda ise kombin yapmanız daha kolay bir hal alacaktır.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön