Erkek Kaban Şıklığı Nasıl Yakalanır?

Kış aylarının yaklaşması ile beraber soğuk havalar tesirini yavaşça göstermeye başladı. Durum böyle olunca da kışlık kıyafetler de raflardaki ve dolaptaki yerlerini yeniden almaya başlamış durumda.

Sonbahar mevsiminden itibaren görmeye alışık olduğumuz kabanlar moda dünyasında da yerini asla kaybetmemektedir.

Kalça kısmını özellikle kapatan kabanlar ile vücut üzerindeki çeşitli kusurlar kapatılırken, zayıf ve havalı bir görünüm elde etmek mümkündür.

Erkek Kaban

Kabanları da kendi arasında erkek kaban ve kadın kaban olmak üzere ayırırız. Bunun sebebi daha iyi ve kolay tercih yapılmasını sağlarken çeşitli karışıklığı ortadan kaldırmayı sağlamaktır.

Kadın kabanlar kendi içerisinde taşlı, ekoseli, kemerli, astarla, vatkalı ve benzeri şekilde birçok şekilde çoğaltılırken erkekler için erkek kaban tercihleri genelde sade ve şık bir tarz olarak benimsenmiştir.

Koyu Tonlar

Genellikle erkek kaban modelleri koyu tonlarda üretilmektedir. Bunun sebebi hem daha asil görünmesini sağlamak hem de giyilen her kıyafet ile uygun ton birlikteliğini sağlamaktır.

Çoğu erkek zamanla yarış içerisinde olduğundan onlar için giyinmek kısa ve öz olmalıdır. Kadınlar birçok şey takıp, göze daha hoş görünmeye çalışırken karşı cins tek bir erkek kaban ile tüm asaleti ve sadeliği bir şıklık içerisinde sunabilir.

Kısa süre içerisinde şık olunmak isteniyorsa erkek kaban tam da aranılan bütünleyici parçadır.

Sıcak Şıklık

Hem şık hem de sıcak tutsun denildiğinde akıllarda ve dolaplarda yerini her zaman baş sıralarda tutan erkek kaban modelleri, kendi tarzını yaratmak isteyenlerin de en iyi tercihlerindendir. Kişilerin hem boyunu gösterir hem de sıcak ve havalı bir görünüm elde edilmesini sağlar.

İçerisinde bulundurduğu kalın iplik ve kumaş detayları ile montlardan ayrı bir yerde tutulur. Montlar daha çok kalın kabarık olurken erkek kaban daha zarif ve sıcak tutan bir ürün halinde sunulmaktadır.

Erkek kaban içerisine isterseniz ince bir triko, ister şık bir gömlek isterseniz de kalın balıkçı yaka kazaklar ile şıklık kazanarak bir bütün elde edebilirsiniz. Aynı zamanda ister spor ayakkabı isterseniz rugan ayakkabı ya da botlar ile de havalı ve her tarza uygun bir kombin üretebilirsiniz.

 

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön