Erkek Giyim İçin Öneriler

Moda kavramı günümüzde katlanarak önem kazanmakta. Daha önceleri trendler genelde kadınlar için önemli bir konu iken günümüzde erkeklerde en az kadınlar kadar moda ve değişen trendlerle ilgilenmektedir. Gelişen teknolojide bu yöndeki değişimin en büyük etmeni olmakta. Bir çok insan için önemli bir gelir kapısı halini alan moda bloglarını erkeklerde epey kullanmakta.

Günlük hayatınızda moda blogerları kadar özenli giyinmesenizde girdiğiniz ortamlarda dikkat çekmek istiyorsanız üzerinizde taşıdığınız her parça önemli bir hal alıyor. Taşıdığınız bu parçaların dokuları, desenleri hatta uzunlukları bile birbiri ile uyumlu olmalı. Erkek giyim için artan renk ve model seçimleri bu uyumun en büyük yardımcısı oluyor.

Ayakkabı Seçimi

Gözümüzde canlanan klasik renk ve modellerin dışında artık erkek ayakkabıları içinde kadın ayakkabıları kadar model ve renk seçeneği mevcut. Bu artan sayılar şüphesiz ki giyinmeyi daha eğlenceli bir hale getirmekte.

Eğer boyunuzun kısalığından şikayetçi iseniz ayakkabılar bu konudaki en zahmetsiz kurtarıcınız olabilir. Spor modellerden klasik modellere boyunuzu 4-6 cm uzatacak modeller mevcut. Özel günlerde kullanmak için bu modelleri tercih edebilirsiniz.

Çorap Seçimi

Günlük hayatın koşuşturmasına uyum sağlamak için rahat giyimler tercih edebilirsiniz örneğin bir kot bir tişört bu kombini eğlenceli hale getirmek isterseniz komik desenli çoraplar giyebilirsiniz böylece kombininiz artık sadece bir kot bir tişörtten ibaret olmayacaktır.

Pantolon Seçimi

Erkek giyim konusunda belkide en önemli konudur pantolon seçimi. Pantolon seçimini önemli hale getiren sadece moda veya trend anlayışı değil ayrıca erkek sağlığıdır. Yapılan bir çok araştırma aşırı dar pantolonların erkeklerde sperm üretimine zarar verdiğini göstermiştir. Bu nedenle hem rahatınız hem de sağlığınız için aşırı dar modellerden uzak durmanızı tavsiye ederiz.

Yine boyunun kısalığını dert edenler için en iyi tercih boyuna çizgili modeller olacaktır. Boyuna ince çizgiler bulunduran bu modeller boyunuzu olduğundan uzun göstermenizi sağlar.

Erkek Üst Giyim

Üst giyim orantısal olarak göze en çok görünen kısım olmakta bu yüzden yapacağınız tercihlerde ayrı önem kazanmaktadır. Gömlek veya tişörtlerinizi kombinlerken örneğin yoğun desenli bir pantolon tercih etmişseniz üst giyim seçiminizi oldukça sade yapmalısınız.

 

 

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön