Hangi Erkek Modelleri Gelecek?

Gri rengin gömleğin üzerine oturması son derece şık olmuş. Sade bir tarzın belirlenmesi rengin önemini ortaya koymakta. Özellikle erkek gömlek modelleri son dönemlerde klasiğe dönmeye başladı. Gri renk ve satenin gömlekte kullanılması kişinin daha şık görünmesini sağlamakta. Ciddiyet, sakinlik ve kararlılığı göstermekte gri renk.

Uzun kollu olması gömlek ve slim fit kalıplarının tercih edilmesi İtalyan tarzını yansıtmakta. İş toplantıları, flört buluşmaları, günlük hayat gibi yerlerde rahatlıkla tercih edilebilir.

Beyaz Çizgi Desenli İnce Sık Dokuma Erkek Gömlek

Mavi, kırmızı, su yeşili renkler kullanılmış. Bu renkler yatay çizgiler ile beyaz gömleğin üzerine işlenmiş. Beyazın üzerine kullanılan renkler son derece yumuşak. Karşıdaki insanı rahatsız etmeyecek şekilde kullanılmış. Bu dört rengin kombinasyonu birbirini tamamlamaktadır. Şık, sade ve öz güvenin yüksek özelliklerini karşıdaki kişiye aktarmaktadır. Çizgilerin yatay kullanımı biraz retro bir kullanım olmuş. Bu da son 5 yılda yükselişte bir tarz.

Birçok milli takım formasında da bu tarzı görmek mümkün. Son derece rahat, şık ve sade bir tasarımın öngörüldüğü bir model olmuş.

https://www.dufy.com.tr/erkek-gomlek

 

 

Gri Turkuaz Desenli Erkek Gömlek

Gri ve turkuaz renklerinin karışıklığıyla oluşturulan bir model. Grinin ciddiyeti turkuazın canlılığıyla farklı bir taban kullanılmış. Üstüne mavi küçük çizgilerle gömlek üzerinde bir imza bırakılmış. Beyaz pantolonla son derece etkileyici bir kombin yakalanabilir. Sadece beyaz pantolon değil, kapalı tonlarla da uyumluluk göstermektedir. Aksesuarlar, ayakkabılar, pantolonlar ile farklı kombinler oluşturulabilir. Mavi, turkuaz ve grinini birleşimi şık, farklı bir tarz ortaya koymuş.

İş dünyasında, günlük hayatın her noktasında, özel günlerde kullanılmaya çok açık. Bu model ile birçok kombin yapılabilir. Kişinin karizmatik görünmesini sağlar. Aksesuarları da engellemeyen yapısıyla birçok yerde kullanılabilir.

Beyaz İpeksi Klasik Erkek Gömlek

Beyaz gömlek tam bir klasiktir. Beyaz gömleğin kravatsız hali farklı bir tarz sunmaktadır. Kravatlı haliyle ise toplantı yerlerinde kullanılmaktadır. İpeğin kullanımı kişinin rahatsız olmasını engellemektedir. İş toplantılarında, devlet dairelerinde, günlük hayatın birçok yerinde kullanılabilir. Beyaz gömlek tarzı erkek modasının klasik bir akımının ta kendisidir. E

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön