Hangi Renk Kravat Tercih Etmelisiniz?

Özellikle iş hayatında her gün takım elbise kullanan kişiler için kravat kullanımı önemlidir. Kravat basit bir aksesuar gibi görünse de şıklığı tamamlayan bir detaya sahiptir. Çok şık ve hoş bir görünüme sahip takım elbise ile yanlış renklerde ve tarzda kullanılan bir kravat istediğiniz görünüme ulaşmanızı engelleyecektir.

Erkek giyiminde aksesuar olarak kullanılabilecek ürünler sınırlıdır. Erkeklerin en önemli aksesuarlarından biri olan kravata ise önem vermek yerinde bir tercih olmaktadır. Tarzlara ve zevklere göre çok farklı desen ve renklerde kravatlar bulunmaktadır.

Lacivert ve Mavi Tonlardaki Takım Elbiseler İçin Kravat Önerileri

Lacivert renk takım elbise; klasik erkek giyiminde en çok tercih edilen renklerden biridir. Ayrıca mavi tonları da bahar ve yaz aylarında sıklıkla kullanılmaktadır. Düğün, nişan, nikah gibi özel günlerde rahatlıkla kullanılabileceği gibi iş hayatında da iyi bir alternatif olmaktadır. Lacivert tonlardaki takım elbiselerin içine kullanacağınız gömlek ve kravat ise tarzınızı yansıtmaktadır.

Bu tonlardaki takım elbiselerinde çok tercih edilen ve neredeyse klasik olan kravat rengi bordodur. Beyaz, gri veya açık renk mavi gömlek ile kullanılan bordo kravat takımı tamamlamaktadır. Ayrıca takım elbisenin tonlarına göre daha açık ve soft renkteki kravatlarda hoş bir görünüm sağlamaktadır. Yine takım elbisenin renginde küçük desenli kravatlar da şıklığınızı tamamlayacaktır.

Siyah Renk Kravat Kullanımı

Her erkeğin giysi dolabında mutlaka bulunması gereken aksesuarlardan birisi siyah renk kravattır. Mat ve parlak kumaştan üretilmiş siyah renk kravatlarınızı birçok takım elbiseniz ile kullanabilirsiniz. Siyah renk takım elbiselerde beyaz gömlek ile klasik olarak kullanılmasının yanı sıra; gri ve mavi tonlardaki takım elbiselerde de oldukça şık görünmektedir. Ayrıca yelekli takımlarda da siyah kravat kullanımı kişiye tarz bir görünüm kazandırmaktadır.

Farklı renkteki tek renk gömlekler ile de kullanılan siyah kravat uyumlu bir görünüm sağlamaktadır. Ceketsiz kullanımlarda; özellikle düz renk gömlekler için hemen hemen her rengin üzerine siyah kravat takabilirsiniz. Özel günlerde kullanmak üzere takım elbise arayışı olanlar için; gri renkteki pantolon, ceket ve yelek üçlüsüne eşlik eden beyaz bir gömlek ve siyah bir kravat çok şık bir alternatif olabilir.

 

 

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön