Mendil Ve Kravat Seçimi İle Tarzınızı Ortaya Çıkarabilirsiniz

Erkek giyiminde özel takım elbiseler özel bir yere sahiptir. İster özel günlerinize isterseniz de günlük hayatta tercih edeceğiniz takım elbise modelleri ile siz de daima şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ancak takım elbisenizi ortaya çıkaracak küçük dokunuşlarla siz de takım elbisenizin daha dikkat çekici olmasını sağlayabilirsiniz. Bu dokunuşlardan en dikkat çeken ayrıntısı ise ceketinizde bulunan cepte kullanacağınız mendil modeli ve rengidir. Mendil rengi ve modelini kravatınız ile uyumlu yaparak her daim dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Kravat Ve Mendil Uyumu Nasıl Seçilmelidir?

Günümüz şartlarında siz de dikkat çekici tarza sahip olmak isterseniz, 2018 modasına uyarak şıklığınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Kravat ve mendil uyumunu yapmak istediğinizde öncelikle takım elbise seçiminde zevkinize uygun renkleri tercih etmelisiniz. Ayakkabı seçimi, kravat seçimi ve mendil seçimi gibi detaylar takım elbise seçiminden sonra yapılmalıdır. Düz ve açık renk takım elbise almaya karar verdiyseniz, uygun kravat ve mendil seçimi ile tarzınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Sadece kravat ve mendil seçimi değil takım elbise seçiminde vücut yapınıza uygun modelleri tercih ederek jilet gibi görünüme sahip olabilirsiniz.

Ceket Seçiminde Tek Düğmeli Modeller Dikkat Çekiyor

Her yaşa ve zevke hitap eden erkek takım elbise modellerinde siz de spor kesim ya klasik model seçimi ile tarzınızı yansıtan modelleri tercih edebilirsiniz. Özellikle de ceket seçiminde tek düğmeli modeller en çok tercih edilen takım elbise seçenekleri arasında yer alıyor. Tercih edeceğiniz takım elbise seçiminde kendinizi daha rahat ve mutlu hissetmek isterseniz, ceket seçiminde siz de tarzınızı yansıtan modelleri tercih etmelisiniz. Ceket modellerinde yeni trend ceketlerde tek düğmeli modeller öne çıkıyor. Siz de spor görünümlü ve şık ceket seçimi ile tarzınızı yansıtarak modaya uygun görünüme sahip olabilirsiniz. Dört mevsim tercih edeceğiniz, takım elbise modelleri gerek günlük hayatta gerekse de özel gün ve davetlerde daima şık ve dikkat çekici görünüme sahip olmanızı sağlayabilirsiniz. Tercih edeceğiniz takım elbise modelleri ile siz de daima şık bir görünüme sahip olabilirsiniz

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön