Neden Sweatshirt?

Erkek sweatshirt, gardırobunuzdaki en moda ürün olmayabilir, ancak tüm yıl boyunca giyebileceğiniz rahat, çok yönlü bir giyim parçasıdır. Muhtemelen çekmecenizin arkasına bir tane doldurmuşsunuzdur. O kapşonu dolaptan çıkarmanın zamanı geldi.

Kısa bir süre önce, kapüşonlular biraz kötü bir ün kazandı. Kaykay parkı adanmışlarının üniforması olarak görülüyorlardı. Ancak gittikçe daha fazla erkeğin, iş dışı kıyafetlerine zarif bir rahatlık yaklaşımı benimsemesiyle, bu mütevazı pamuklu üst, günlük bir erkek sweatshirt gardırop temeline yükseldi. Aslında, son sezonlarda bir moda elyafı haline geldi.

Şıklığın Parçası

Bir kapşonun öfkeli ergenlerle ilişkilendirildiği bir zaman vardı. Tasarımcılar bu rahat giysiye kendi kıvrımlarını koyarken, bir çift kot pantolonun üzerine bir kapüşon atabilir ve yine de güzel görünebilirsiniz.

Kapüşonlular, acele bir şeyler atmanız gerektiğinde harikadır. Dış giyimin ana parçası olarak bir kapüşonlu üst giymek son derece iyi olsa da, neden bir adım daha ileri gidip onu bir bomber ceket veya hafif bir kot ceketle eşleştirmeyesiniz? Kapüşonuzla aynı renk tonunda bir bere giyerek kıyafeti bir arada tutun. Zıt renkler, göz alıcı bir görünüm yaratacaktır. Artı, o soğuk geceler için mükemmel.

Sportif Görünüm

Sportif bir görünüm istiyorsanız sade bir kapüşonlu sweatshirt idealdir. İnsanlar onları Ivy League üniversitelerinde giymeye başladığında büyük ilgi gördü. O zamandan beri spor giyim firmaları ve hatta tasarımcılar tarafından benimsenmiştir. Bir kapüşonlu stili spor lüks etkisinden daha iyi ne olabilir?

Yıllar geçtikçe, erkek giyim daha rahat ve sportif bir hale geldi. İyi haber şu ki, erkek sweatshirt’lerinizi spor kıyafetinizi değiştiremeyecek kadar tembel erkek sweatshirt görünmeden günlük görünümünüze dahil edebilirsiniz.

Baştan aşağı gri ve siyah tonlarla tonal bir görünüm elde edin. Gri bir fermuarlı kapüşonun altına beyaz bir gömlek giyebilirsin. Bir çift jogger ve Vans üzerinde klasik bir çift slip ile eşleştirin. Aksesuar vermek istiyorsanız, basit siyah veya beyaz bir başlık seçin.

Tek Renk Görünüm İçin

Kapşonlu renkleri seçmenin anahtarı, onu basit tutmaktır. Siyah, beyaz, fildişi, mavi ve gri gibi nötr renkler seçin. Nötr renkli erkek kapüşonlu üstünün harika yanı, cesur ve parlak renkleri dengelemesidir. Yani erkek sweatshirtlerinizi hem nötr renkli hem de parlak renkli giysilerle eşleştirebilirsiniz. Veya monokrom bir görünüme gidebilirsiniz.

Siyah ve beyaz en ilginç renk gibi görünmeyebilir, ancak tek renkli bir görünüm elde etmek, bir araya getirilmiş ve şık görünmenin kesin bir yoludur. Siyah kapüşonlu ve siyah skinny kot pantolonlar tercih edebilirsiniz.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön