Erkek Gömlek Tercihleri

Tarz oluşturmak isteyen erkekler için gömlek seçiminin önemi büyüktür. Gömleğin vücuda oturması, kombinleneceği kıyafete uyumu ve giyilecek olan pantolona yakışması gerekmektedir. Günümüz de erkekler de bayanlar gibi bakımlı olmaya dikkat etmektedir. Karizmatik ve şık bir görünüm elde etmek isteyen erkekler bakımlarına dikkat ettikleri kadar giyimlerine de özen göstermektedir.

Erkek Gömlek Modelleri

Kareli, çizgili, düz, desenli ve ekose gibi modelleri bulunan erkek gömlek ürünleri, pamuk, denem, kadife, keten, gabardin, oxford gibi kumaşlardan imal edilmektedir. Siyah, beyaz, mavi, hâkî ve pembe renkleri erkeklerin gömlek seçiminde en çok tercih ettikleri renkler arasında bulunmaktadır.

Sportif bir tarz oluşturmak isteyen baylar için slim fit modeller ideal olmaktadır. Erkek gömlek modelleri iş ortamında, ofiste, günlük yaşam içinde veya gezerken giymek kişiye şıklık katacaktır. İlkbahar mevsiminde ceket içine giyilmiş olan gömlek tarz oluştururken bütün dikkatlerin üzerinizde toplanmasına katkı sağlayacaktır. Bununla birlikte soğuk kış aylarında erkek gömleklerini kaban veya mont içine giyerek de şıklık kazanılabilmektedir.

Günlük yaşam içinde veya davetlerde erkek gömlekleri için en çok tercih edilen renk beyaz olarak karşımıza çıkmaktadır. Baskılı, desenli veya renkli gömlekleri güzel bir pantolonla kombinlemek mümkündür. Kadınlarla özdeşleşmiş renklerden biri olan pembe, erkek gömleklerinde kullanıldığında da inanılmaz bir karizma ve şıklık oluşturmaktadır. Karizmatik ve şık modeller tasarlayan tasarımcılar her geçen gün farklı model ve desenler üretmektedir.

Gömlek Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir

Erkeklerin kilosu ile boyuyla dengeli ve uyumlu olması gerekmekte olan gömlek modelleri tazı ve zevki ile alakalı karşı tarafın fikir oluşturmasını sağlayacaktır. Çok bol ve uyumsuz gömlek seçimi erkeklerin oluşturduğu tüm imajı ortadan kaldırabilmektedir. Uzun yakalı modelleri boynu kısa olan erkeklerin seçmemesi kişi için avantaj oluşturmaktadır. Alınacak gömleğin seçiminde üretildiği kumaşın kalitesine dikkat etmek, gömleğin uzun süre giyilmesinde katkı sağlayacaktır.

Erkekler gömlekleri yalın olarak veya başka kıyafetlerle kombinleyerek tarzlarını yansıtabilmektedir. Düz renkli gömleklerin takım elbise içine tercih edilmesi karizmatik ve şık bir görsel şölen oluşturacaktır. Kravat takılacaksa desenli gömlekler tercih edilmemelidir. Kravat düz gömleklerde görsellik oluşturmaktadır.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön