Özgün Erkek Gömlek Modelleri Hangileri?

Lacivertin koyu tonları üzerine beyaz tonlamalarla farklı bir tasarım olmuş. Aşağı ve yukarı beyaz çizgiler kullanılmış. Uzun kol seçeneğiyle dirseğe kadar katlama da yapılabilir. Bu da çok kullanılan bir model oldu. Düğmeli yaka kullanılarak yakanın daha düzenli durması denenmiş. Düğmeli yaka da erkek gömlek kategorisinde tutulmaya başlandı. Slim fit kalıplarıyla özellikle spor yapan insanların baş tercihi olacaktır. Açık tonlu pantolonlar ve kapalı tonlarla fark yaratan kombinler yapılabilir.

Ekose kareli beyaz tasarım göze çarpmakta. Kapalı tonlar ve açık tonların birleşimi göze rahatsızlık vermemekte. İş dünyasında, günlük hayatta, hayatın birçok alanında kullanılabilir.

Antrasit Desenli Gizli Düğme Erkek Gömlek

Açık yaka tercihi yapılan modelde İtalyan tarzı kullanılmış. Koyu tonların üzerine siyah desenlerin kullanımım cesur bir tasarım olmuş. Özel günlerde, günlük hayatta rahatlıkla tercih edilebilecek bir model. Koyu tonların vermiş olduğu karizma kişi üzerine oturmakta. Karşıdaki insana ciddiyet ve öz güven ile kendisini göstermekte. Siyah düğmelerin kullanımı model üzerinde net bir imza olduğu söylenebilir.

Desenlerin gömleğin içinde kaybolması tasarımın başarısı. Göze çarpan rahatsız bir detay bulunmamakta. Renklerin uyumu ve tasarımın özgünlüğü fark yaratmakta. Pamuk kullanılması giyen kişinin günlük hayatta rahat etmesi için net bir seçim olmuş. Açık tonlar ile göze çarpıcı kombinler yapılır. Koyu tonlar ile karizmatik bir görünüm elde edilebilir. Cesur bir model olarak tasarlanmış.

https://www.dufy.com.tr/erkek-gomlek

Koyu Mavi Bordo Desenli Erkek Gömlek

Mavi tonların dengeli kullanımı gözler önüne serilmekte. Kullanılan düğme yaka daha düzenli bir yaka istendiğini göstermiş. Uzun kollu olması katlama modası ile kullanılabilir. Mavi tonların üzerine bordo desenler gömleğe değer katmış. Kullanılan renk uyumları önemli bir artı. Düğmeli yaka tercihi ise yeni modellerde daha çok görülmeye başladı.

Keten pantolon modelleri ile şık bir kombin oluşturulabilir. Kot pantolon modelleri ile kişiye farklı bir görünüm katmakta. İş toplantılarında kişiler üzerinde etki bırakabilecek bir tasarım. Günlük hayatta rahatlıkla giyilebilir. Şık tasarımı, sadelik gömleğe koyulmuş. Özel günlerde karizma ve şık görünmesiyle tercih edilebilir. Özgün bir tasarım oluşturulmuş.

 

 

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön