Erkek Gömlekte Yeni Sitiller

Kendi tarzını yaratmak isteyen bir erkek için, doğru gömlek seçimi çok önemlidir. Alınacak gömleğin takım elbiseye ve pantolona yakışması ve vücuda tam oturması gerekmektedir. Günümüzde erkekler de kadınlar kadar bakımlı olmaya özen gösteriyorlar. Daha şık ve karizmatik olmak isteyen erkekler hem giyimlerine hem de bakımlarına dikkat ediyorlar. Erkek arkadaşınıza alacağınız hoş bir gömlekle onu ve kendinizi mutlu edebilirsiniz.

Gömlek Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Erkeğin boyu ve kilosu ile uyumlu ve dengeli olması gereken erkek gömlek modelleri, sizin zevkinizi ve tarzınızı karşı tarafa yansıtacaktır. Çok bol veya diğer kıyafetlerle uyumsuz olan bir gömlek imajınızı bozabilir. Ayrıca boynu kısa olan erkekler uzun yakalı modelleri seçmemesi onun için daha avantajlı olur.Aldığınız gömlek kaliteli ve uzun ömürlü kumaşlardan yapılmışsa o gömleği uzun bir süre kullanabilirsiniz.

Erkek gömlek modelleri başka kıyafetlerle kombinleyerek veya tek başına gömlek giyerek de tarzınızı gösterebilirsiniz. Takım elbise altına giyilen gömleklerin düz renk olması daha karizmatik bir görünüm verecektir. Desenli gömleklerin üstüne kravat takmamak daha avantajlı olur.

Erkek Gömlek Modelleri

Davetlerde veya günlük hayatta beyaz gömlekler erkekler tarafından çok tercih edilmektedir. Renkli, desenli ve baskılı gömlekleri şık bir jean pantolonla kombinleyip giyebilirsiniz. Her ne kadar pembe renk kadınlara ait olarak bilinse de erkeklere de inanılmaz derecede şıklık ve karizma katan bir renktir pembe. Her gün daha şık ve güzel modeller üreten profesyonel tasarımcılar farklı desen ve modeller tasarlamaya devam ediyorlar.

Slim fit modeller sportif takılmak isteyen erkekler için idealdir. Erkek gömlek modellerini iş yaşamında, ofiste, gezerken ve günlük hayatta size zarafet kazandıracaktır. İlkbahar aylarında ceket altına giyilen gömleklerle kendi stilinizi oluşturabilir ve tüm dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. Ayrıca soğuk havalarda gömlekleri kaban altına giyerek de çok şık bir kombin yaratabilirsiniz. Çizgili, kareli, desenli, düz ve ekose gibi modelleri olan erkek gömlek ürünleri, denim, pamuk, kadife, oxford, keten, gabardin gibi kumaşlardan yapılır. Mavi, siyah, pembe, beyaz, lacivert ve haki renkleri erkekler tarafından çok tercih edilmektedir.

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön