Erkek Sweatshirt Nasıl Kullanılır?

Son zamanlarda moda olan erkek sweatshirt Birçok erkek tarafından da severek kullanılıyor. Birçok kombine uyan erkek sweatshirt hem güzel duruyor hemde ayrı bir hava katıyor. Sizde sonbahar, Kış ve serin yaz akşamlarında rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Sweatshirt Hangi Renk Olmalı?

Bu sorunun bir çok cevabı olabilir: Sweatshirtte tercih edeceğiniz renk hem kombininize uyumalı hemde ten renginize uymalı. Ten renginiz koyu ise daha çok açık renkli sweatshirtler tercih etmelisiniz. Eğer açık renkse ten renginiz bu seferde daha çok koyu renkler tercih etmelisiniz. Kış mevsimine çok uygun olan siyah rengi sweatshirtlerde de rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Sweatshirt Hangi Mevsimde Giyilir?

Hemen hemen her mevsim desek yalan olmaz. İlkbahar ve serin yaz akşamlarında biraz daha ince Sweatshirt, Kış ve sonbahar mevsimlerinde ise biraz daha kalın sweatshirtler tercih edilebilir. Sizde sweatshirtleri mevsimine göre rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Sweatshirt Nasıl Durmalı?

Sweatshirtlerin birçoğu Yapısı gereği bol olur ve bol yapısıyla ayrı bir hava katar. Sizde Sweatshirt tercih edeceksiniz üstünüze yapışmamalı biraz bol olmalı. Biraz daha soğuk havalarda sweatshirt ile yapacağınız kombinlerinizde Üzerinize kot ceket alabilirsiniz.

Sweatshirtin Altına Ne Giyilir?

Sweatshirt İle yapacağınız kombinlerde pantolon, kapri ve eşofman tercih edebilirsiniz. Eğer spor bir kombin yapacaksanız eşofman, Çok soğuk olmayan havalarda giyecekseniz kapri, Kışın veya sonbahar mevsiminde tercih edeceksiniz pantolon yiyebilirsiniz. kışın veya sonbahar mevsiminde Sweatshirt tercih edeceksiniz pantolon giyebilirsiniz. Neredeyse hemen hemen herşey ile rahatlıkla uyum sağlıyor. Buda sweatshirti vazgeçilmez bir parçası haline getiriyor. Sizde kombilerinizi oluştururken rengine, mevsimine, ten renginize ve yapısına Dikkat ederek kombininizi oluşturmalısınız.

Sweatshirt Nerelerde Giyilir?

Spora, işe, pikniğe, kafeye, parka kısacası aklınıza gelebilecek her yere sweatshirt ile gidebilirsiniz. İsterseniz spor isterseniz de biraz daha günlük bir kombin oluşturmak sizin elinizde Çünkü Sweatshirt Her kombine ve neredeyse her parçaya uyum sağlayabiliyor. Buda sweatshirtü vazgeçilmez bir parça haline getiriyor. Bu nedenle gittiğiniz her yerde tercih edebilirsiniz. Hem size ayrı bir hava katacak hem de mükemmel kombinler yapmanıza yardımcı olacaktır.

 

 

Yazı oluşturuldu 245

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön